Joulukuusipukeutuminen

Olen etuoikeutetussa asemassa. Olen näet saanut viettää kouluaikani 80 luvulla, jolloin neonvärit olivat kova juttu, eikä Suomi elänyt enää pula-aikaa. Osaan siis pukeutua värikkäästi ja innostun veret seisauttavista, värikkäistä vaatteista. Olen yksi ensimmäisistä, jotka Suomessa alkoivat käyttää punaisia housuja joku 10 vuotta sitten. Innostuin ko. housuvärin Ranskan armeija-historiasta ja siitä, kuinka suosittuja ne olivat Välimerellä ns. herrojen keskuudessa. Olen siis hyvin sinut itseni ja värien kanssa, enkä siis todellakaan osta vain mustia sukkia.

Silti minua hieman hämmentää arvostamani SKY Sport News HD kanavan ankkurin Kate Abdon twiittaama kuva Saksan 2014 Sotshin talviolympialaisten kisa-asusta. https://twitter.com/kate_abdo/status/385701708388892672/photo/1 Tällainen joulukuusipukeutuminen vetää sanattomaksi:

Mode-fuer-Olympia-2014

Vaatettajana on kuitenkin Bogner-luksusmerkki, jonka limenvihreässä laskettelutakissa olisi poikaa seurata jotain Hahnenkammin syöksykisaa Kitzbühelissä tai käydä Franz Beckenbauerin kanssa ns. yhdellä, kun après skin aika koittaa.

Vertailun vuoksi Lontoon olympialaisiin Bogner vaatetti Saksan joukkueen seuraavasti:

Sportler präsentieren Mode für London 2012Deutsche Mode für die Olympischen Spiele 2012 in London: Olympia 2012

Mielestäni todella tyylikästä. Silloin tosin Handelsblattin artikkelissä tuotiin esille se, että vaatetus on saanut kritiikkiä, koska esillä eivät ole Saksan lipun värit. No ei nyt tässä Sotshin-joulukuusessakaan ainakaan lipun värit ole, vaan kokonaisuus on melkoinen mauton sekamelska.

Voihan olla, että maassa maan tavalla ja nimen omaan Venäjälle pitää suunnitella tyylitön juttu, mutta saan silti tästä traumoja. Toivottavasti toivun joskus ja sitten kun juoksukiireet aikanaan kaukana tulevaisuudessa hellittävät ja ehdin laskettelemaan niin voin iloisin mielin ostaa limen vihreän tai jonkun muun värisen todella mageen Bognerin Skijacken ja käydä Kitzbühelissä pyörähtämässä.

97829-7

Nam.

Lisätietoa Bognerista: http://www.bogner.com

P.S. Meinasi unohtua, yhdistynyt Saksa täyttää tänään 23v (Tag der Deutschen Einheit). Onnea!

Mainokset