Lähdetkö heittämään noppaa?

Lucky Dice

Will Hunting -elokuvassa oli mielenkiintoinen kohtaus. Nainen jätti baarissa päähenkilölle puhelinnumeron sanoen jotenkin seuraavasti: ”siinä on numeroni, jos haluat lähteä vaikka kahville joskus.” Päähenkilö Will totesi jotenkin: ”tai syömään karamellejä”. Nainen ihmetteli, miksi karamellejä niin mies sanoi, että se on yhtä absurdi ehdotus kuin kahvinjuonti. Jäin miettimään asiaa.

Eikö olekin totisesti typerää ehdottaa kahvinjuontia? Itse esim. en pidä kahvinjuonnista. Joskus juon, jottei väsyttäisi. Niinpä olisi mukavampaa, jos minulle naiset ehdottelisivat muita asioita kuin kahville lähtemistä. Herää vain kysymys, että kuinka tuo nyt parhaiten pitäisi järjestää? Pitäisikö jokaisella henkilöllä olla sellainen ns. signaturelaji, jota aina ehdottaa ja josta tämä henkilö tulee tunnetuksi vai pitäisikö heittää summamutikassa ihan mitä tahansa juuri sillä hetkellä tulee mieleen?

Luulen, että pätee sama kuin korttien lähettämisessä. Jos vastaanottajat eivät tunne toisiaan niin kaikille voi lähettää sen saman, parhaan kortin kunhan ei lähetä esim. joka joulu samaa. Eli samalle henkilölle ei voi aina hokea samaa, mutta eri henkilöille voi, jos he eivät sitä tiedä.

Mainokset