Nyt on kylmä!

Talvi on tullut sinä aikana kun olin poissa. Aamulla pakkasta, en uskaltanut lähteä prätkällä. Synkkää ajaa autolla ja etsiä parkkipaikkaa. Kohta pitää varmaan jo varata aika talvirenkaiden vaihtoon. Fan också.

En pidä yhtään tästä epätoivottavasta kehityksestä. Luin nyt viikonloppuna lähes kokonaan Tyler Hamiltonin kirjan The Secret Race – Inside the Hidden World of the Tour de France (lentokenttähinnoittelusta hyvä esimerkki. Kirjan ovh £ 7,99, myytiin Pocket Shopissa 149 SEK) ja tulin siihen tulokseen, että ei tästä Suomessa asumisesta tule yhtään mitään, ei pysty harjoittelemaan kunnolla. On liian kylmä.

Tänään on muuten aamupaino pari kiloa enemmän kuin ennen reissua. Se johtuu siitä, etten treenannut pahemmin kuitenkaan viime viikolla (muutama lyhyt lenkki) ja söin monen ruokalajin ateriat pari krt päivässä ja siihen päälle monta litraa olutta ja vähän punaviiniä per päivä. No tämä on ihan normaalia kausivaihtelua, joulun jälkeen on ihan sama juttu. Joskus pitää relata ja joskus pitää laittaa sitten hana pohjaan.

Joo, toivottavasti lämpenee pian. Tämä kylmä keli ei sovi minulle yhtään.

Mainokset