seppo on terroristi

Moni muistaa, kun noin kuukausi sitten jouduin juoksufoorumilla päällekarkauksen uhriksi. Tapausta voidaan verrata Semir Ben-Amor vs. Ville Peltonen tapaukseen. Tässäkin tapauksessa rivimies, muutaman viestin kirjoittanut raivohullukommariakka hyökkäsi tähtipelaajan eli tässä tapauksessa minun kimppuun ja takoi päätä jäähän. Olin itse silloin lenkillä, niin en voinut puolustautua ja kun olin palannut takaisin, niin se oli jo myöhäistä. Väänäset ja kumppanit olivat lähteneet ben-amorin rinnalla hyökkäämään ja omat eivät olleet puolustaneet ja seppo oli osoittautunut terroristiksi. Niinpä ainoaksi vaihtoehdoksi jäi se, että jätän ne pelikentät ja siirryn sarjaporrasta ylemmäs blogimaailmaan.

Tapauksen tekee erikoiseksi se, että jätin ko. paikan jo kerran noin vuosi sitten, mutta minut pyydettiin takaisin. Erikoista on myös se, että kyse oli omasta olohuoneestani, minun ketjustani, johon kellekään ei pitäisi olla mitään asiaa. Silti se päällekarkaus tapahtui ja hyväksyttiin tapahtuneeksi. Aivan pöyristyttävän törkeätä toimintaa.

seppon olisi pitänyt heti reagoida tapahtumiin ja lähettää päällekarkaukseen osallistuneille viesti: ”jätä b. rauhaan, mene helvettiin” tai deletoida sieltä palstalta vain yksin kertaisesti ne asiat, mitä nilkit olivat minun ketjuuni kirjoittaneet ja olisimme menneet eteenpäin. Olisin voinut unohtaa asian ja todeta, että aina on kusipäitä, sille ei voi mitään.

seppo osoittautui kuitenkin paskahousuksi, joka meni syyllisten puolelle ja veti minulta maton jalkojen alta sen jälkeen, kun minut oli heitetty bussin alle. Tilanteesta tekee vielä vakavamman se, että ko. foorumi on määräävässä markkina-asemassa juoksukeskustelun saralla, joten silloin, kun lähtee rajoittamaan sananvapautta mielivaltaisin keinoin, tietää joutuvansa jatkossa melkoisiin vaikeuksiin. Tosin olen miettinyt tässä sitä, että kun peilaa seppo-tavoitetta 45 minuuttia kympillä normaalimiesten suorituksiin, ei voi olla ajattelematta, että kyseessä täytyy olla joku 13 vuotias nörttipoika, joka on siis holhouksen alaisena, eikä itse kykene tekemään päätöksiä oikeushenkilönä. Jos asiaa lähdetään siis viemään eteenpäin, niin törmätään siihen, että vastassamme on todennäköisesti alaikäinen toimija.

Vielä seppoon. Jos hänen kapasiteettinsa ja kompetenssinsa ei riitä, niin sitä suuremmalla syyllä riitatilanteissa pitää olla ulkopuolinen ryhmä, joka käsittelee molempien osapuolten kirjalliset raportit tapahtuneesta ja tekee sen jälkeen toimenpiteitä. Ei voi olla näin, että jos joku on seppolle liian vaativaa, niin todetaan, että baldini on poissa, häntä ei ollut ikinä olemassakaan ja jatketaan. Varsinkin tapauksissa kuten tämä, jossa baldini oli tapauksen uhri.

seppo on terroristi, eikä terroristien kanssa neuvotella. Tämä tarkoittaa sitä, etten juttele mitään henkilöiden kanssa, jotka jatkavat palstalla kirjoittamista. Se on vähän niinkuin bin Ladenin kanssa. Joko olet hänen puolellaan tai sitten olet meidän puolellamme, ei ole mitään harmaata aluetta, jossa voi mennä kuinka vain. Minulla on ilmiantajia, saan eri suunnista viestejä, jos palstalla on jotain erikoista tapahtunut, joten on turha kirjoittaa salaa, se kerrotaan minulle kuitenkin. Suosittelen myös, etteivät yritykset tai juoksukilpailut mainosta siellä.

Mainokset