Kipeä

Joo, jossain vaiheessahan sitä piti tulla kipeäksi. Sen verran tullut niskaan vettä ja tuulta, ettei ihme. Kaksi lenkkiä sateessa ja monta kertaa prätkällä vesisateessa ja tuulessa, joten ei tosiaan ihme.

Ei tämä silti hauskaa ole. Yöllä hankala nukkua, kun ensin on kuuma ja sitten hetken päästä kylmä ja samaa vuorottelua jatkuu koko ajan. Heikko olo, kurkkukipu, yskä, nuha jne. siihen päälle. Piti olla pk-kausi ja tehdä paljon määrää, mutta nyt sairauden takia on tullut viimeiseen 5 päivään vain 1 lenkki.

Tosin olen kyllä muuta tehnyt. Luin eilen kirjan Taivas+Helvetti, joka kertoo tarinoita suomalaisista yrittäjistä. Se oli todella hyvä kirja, leppoisa, nopea lukea ja rohkaiseva. Kun luin kirjan, tajusin kuinka suuri virhe oli alunperin olla juoksufoorumissa ja sitä kautta paskiaisten kanssa tekemisissä. Heidänhän tarkoituksenaan on vain pahanteko. Paljon parempi ratkaisu on valita ne hyvät tyypit ja olla vain niiden kanssa tekemisissä, niin hyviä asioita syntyy ja fiilis pysyy hyvänä, eikä ole sellainen fiilis, että vihaa jotain mulkkuja koko ajan.

Toivottavasti tämä tauti menisi nyt ohi!

Mainokset