Päiväkahviseura

Hjallis puhuu naisista kolmosella, en jaksa katsoa. Olen yhä kipeänä, olo tuntuu menevän vain huonommaksi. Kuumetta, yskä, nuha, ääni katoamassa. Ei yhtään kiva juttu.

Hjalliksesta tuli mieleen, että luin tänään yhden naisen selityksen, miksi naiset pummivat drinkkejä ja pyrkivät siihen, että mies maksaisi juoman. Tai siis ei kaikki, mutta jotkut. Tällaisessa keskustelussa, kun nainen kirjoitti, ettei hän pidä siitä, jos mies ei maksa kahvia niin tiedustelin, että onko kyse naisen omasta kahvista vai jopa miehen kahvista, joka miehen pitäisi maksaa. Hän vastasi, että naisen kahvi, jonka jälkeen otin esille termin lokki. Ihmettelin, minkä takia miehen näin lähtökohtaisesti pitäisi alkaa naisen kahveja maksamaan. Vastaus oli vähintäänkin mielenkiintoinen:

sen taki, että silloin nainen voi haluaa harrasta
seksi sen miehen kanssa. Jos mies huoli naisestä.

Tämä keskustelija mitä ilmeisimmin oli etelänaapuristamme, sillä kieli oli hieman jännää, mutta toisaalta olen erittäin kiitollinen, että tämä minua pitkään ihmetyttänyt asia tuli selväksi. En tiennytkään, että minulta on useasti ns. kinuttu seksiä pummimalla juomia. En ole sitten huolinut. Samoin tuli hyvinkin selväksi nyt se, mitä se päiväkahviseura tarkoittaa. Kun maksaa naisen kahvin, panee ja sillä sipuli.

Aina sitä oppii uutta, kun vanhaksi elää.

Mainokset