Nico ja Heikki

Huomenta. Yskimisestä ei saa tarpeeksi. Taas vasta 4 jälkeen unta, eikä yskiminen lopu tänäänkään. Vaikka kuinka yrittäisin kerralla kaiken yskiä ulos niin seuraavan kerran tekee mieli yskiä ehkä 3 sekunnin kuluttua.

Sitten aamun tapahtumiin. Teksti-tv:ssä on nostettu esille maailman hitain Heikki korvaamaan Kimiä. Toimittajathan ovat tietysti tämän yleisölle velkaa, sillä koko kauden on hehkutettu sitä, että jos jotain tapahtuu niin Heikki on ensimmäisenä valmiina ajamaan hyviä sijoituksia. Tämä Heikin uran suorastaan uskonnollinen hehkuttaminen on jatkunut vuosia ja on hellyyttävää, ettei se lopu ikinä. Jopa vähän tuulta allensa saanut Bottas on joutunut väistymään huomiossa. Viime vuonna jaksoivat vielä hehkuttaa ja lyödä jopa vetoa siitä, että Bottas pääsee formuloihin kisakuskiksi jo kesken kauden. Ei päässyt ja nyt kun tänä vuonna suoritukset ovat olleet etten sanoisi ”heikkimäisiä” niin hänen hehkutuksensa on vähentynyt.

Heikin vastakohta on Nico. Hän on nimittäin kansainvälinen menestyjä. Osaa täydellisesti saksaa, englantia, italiaa ja ranskaa, hänellä on hyvä kasvatus, hän on fiksu, koulussa menestynyt nuorimies ja hän tekee hyvää tulosta Mercedes-Benzin ratissa. Kaikin puolin siis esimerkillinen kuljettaja, mutta sehän taas tarkoittaa sitä, että katkerat toimittajat vihaavat häntä. Nico ei ole heidän mielestään edes suomalainen ja vaikka olisi niin hän on kuitenkin Keken poika ja kun Keke oli kovasti duunia tekevä ja ”ylimielinen” niin Niconkin eteen pitää laittaa kapuloita. Tosin se ei auta, Nicosta tulee tätä vauhtia maailmanmestari, mutta Heikistä ei.

Lukijat voivat arvata kumpaa kannattaa seppo ja kumpaa minä. Kysymys on niin helppo, ettei palkintoa oikeasta vastauksesta ole luvassa.

Mainokset