Yskä

Nyt on kohta pari viikkoa sairastamista takana. Aika inhottava tämä fiilis, kun ei liiku yhtään niin ei ole yhtään nälkäkään. Toisaalta turpoaa kuin pullotaikina, mahtaa johtua lääkkeistä. Sellainen turvoksissa oleva olo. Omituista on se, etten ole ihan poikki, kun ei ole alun jälkeen ollut kuumetta, mutta on aivan käsittämätön yskä.

Saan välillä unta vasta viideltä aamulla ja jos hyvin käy niin esim. jo kolmelta. Heti kun menen makuuasentoon niin yskä pahenee. Eilen löysin limanirrotuslääkkeet, jotka sain kevään influenssa yhteydessä. Olen niitä nyt ottanut ja ehkä se vähän auttaa. Tai ehkä loputtomiin ei voi yskiä. Toisaalta keväällä mulla oli yskä vielä kuukauden sen jälkeen, kun en ollut enää kipeä ja se haittasi treenausta ja kilpailemista. Nyt on harmi se, että pari viikkoa sitten tuli reissun jälkeen todella hyvä treeniviikko ja tuntui, että olen todella hyvässä kunnossakin. Nyt on tullut kaksi nollaviikkoa. En tiedä tuliko tauti sen takia, kun juoksin kaksi kertaa ulkona sateessa vai oliko se myrsky pari viikkoa sitten maanantaina syyllinen, ehkä vilustuin silloin prätkäillessä tai sitten se vain yksinkertaisesti tarttui joltain, kun ihmiset ovat nyt olleet niin paljon kipeänä.

Harmittaa silti sikana. Ehkä tämä on sellainen tarvittava vastoinkäyminen, joka auttaa treenaamismotivaatiossa. Ehkä saan jopa intoa mennä pitkiksille, joita en ole tehnyt maratonin jälkeen, kun kroppa on nyt tosiaan levon ja lääkkeiden takia turvonnut. En tiedä, mutta huomenna menen kyllä Esportiin, oli yskä mikä tahansa.

Pahoittelen, että blogissa on ollut hiljaista, en ole oikein jaksanut nyt keskittyä siihen. Odotellut enemmänkin tervehtymistä.

Mainokset