Prätkäkausi ohitse

Tänään loppui prätkäkausi. Ajoin 30km matkan Espoon Kalajärvelle R.M. Heinolle BMW-myyntiin/-huoltoon ja prätkä jäi sinne talveksi. Se mesta on niin skutsissa, että siitä muodostui nyt tämän kauden 3. kauimpana ollut mesta, missä olen käynyt. Mikkeli ja Nauvo olivat vielä kauempana. Kaupunkipyörällä kuuluukin ajella pääsääntöisesti kaupungissa ja niin ajoinkin, keskimäärin kuutena päivänä viikossa, 2-6 kertaa päivässä.

Kiva, että lumi ei tullut tänä talvena aikaisin. Jotenkin masentavaa ja ahdistavaa toi parkkipaikan etsiminen. Nytkin auto on jollain hemmetin 2h paikalla, pitää varmaan kohta lähteä etsimään toinen paikka tai siirtämään pysäköintikiekkoa. Menee järkyttävästi päivisin aikaa hukkaan ton takia.

Aika kuraista nyt kyllä on. Se on ihme siinä mielessä, kun luulisi, että vesisade puhdistaa kadut, mutta nyt kun on satanut paljon vettä niin tien pintaan on kertynyt jotain kummaa kuraa. Kengät ja prätkä olivat ihan likaiset kun olin perillä ja autojen sekä dösien kyljet ovat samaten tuolla liikenteessä ihan kurassa. Samoin eiliset rankkasateet taas vähän harmittivat. Kamat ihan märkinä, eikä esim. kypärä ollut vielä tänä aamunakaan kuivunut.

Keväällä on sitten siisti hakea prätkä, kun 20000km huolto, pesu ja vahaus on tehty. Siihen asti pitää tyytyä pelkästään autoon, mutta ei se mitään. Nyt uutta matoa koukkuun…

Mainokset