Ylirasitus?

Epäilen ylirasitustilaa. Ei tullut kyllä juostua viime viikolla kuin 29km, mutta oli muutto ja se imi mehut. Nyt ei ole nukkuminenkaan auttanut mitään.

Viime viikolla siis sen edellisen vkl kovan setin (la 16km reipas, 30km pitkis) jälkeen ma vesijuoksua, ti lepo, ke aamulla pk-juoksua 18,8km ja illalla Body Attack 60min, to aamulla juoksua 11,2km, jonka jälkeen koko päivä muuttoa, sitten pari tuntia unta, jonka jälkeen pe varmaan 12h muuttoa (huonekalut veivät muuttomiehet, mutta itse pakkasin kamat ja roudasin pienempää henkilöautolla). Illalla sitten tunti vesijuoksua ja lauantaina vielä muuttohommia päivällä, jonka jälkeen illalla viihteelle ja todella pitkästä aikaa kunnon humalakin. Taisin vielä kävellä tunnin pakkasessakin yöllä. Sunnuntaina sitten kellarin tyhjennys ja vähän siivousta eli ehkä joku 3-4h hommia.

Tuon viikon jälkeen eilen niin puhki, ettei pää pelaa ja kroppa on aivan loppu. No kävin kuitenkin 45min vesijuoksemassa. Viime yö oli sitten toinen yö putkeen, jolloin nukuin ihan hyvin, mutten palautunut oikein. Olen tänäänkin vielä aivan jumissa. En jaksa tehdä yhtään mitään ja aloin miettiä, että onkohan joku ylirasitustila päällä. Silmät eivät meinaa pysyä auki, yritän väkisin vetää kahvia ja notkua koneella, mutten jaksa mitään. Parasta on se, että kaikki muuttokamatkin on purkamatta, mutta joka paikkaan särkee, joten ei jaksa sitäkään tehdä. Saa nähdä jaksanko lähteä edes Esportiin. Tekisi mieli kyllä juosta, kun viime viikon saldo oli vain 29km kevyttä, eikä mitään muuta. Ehkä jonkun pk:n voisi tehdä? Ehkä se oli niin, että se etten nukkunut oikein ennen  muuttoa ja treenasin ”varastoon” 2 krt päivässä ja sitten toi 4 päivää varsinaista muuttoa, oli nyt liian kova setti. Varsinkin kun edellinen viikko oli joku 97 kilsaa + ryhmäliikuntaa ja vesijuoksua.

Joo, ei naurata nyt.

Mainokset