Paita haettu

Semi de Paris shirt

Kävin expossa. Muutamia huomioita:

Ensinnäkin keli on aika oikukas. Pitäisi olla yli 10C iltapäivällä ja 2C yöllä, mutta ei ainakaan tänään ole. Aamulla kun kävin lenkillä niin oli ehkä 5C, myöhemmin ehkä 7C. Ei kuitenkaan mielestäni toppatakkikeli kuin iltaisin, joten menin expoon kesätakilla. Parempi ratkaisu olisi saattanut olla ns. välikelin takki, mutta sellaista ei ole mukana. Näinkin menisi, jos olisi villapaita tms., mutta minulla ei ole kuin ohuita pitkähihaisia paitoja mukana. 3 kauluspaitaa ja 2 pitkähihaista t-paitaa. No ei mahda mitään, selvisin, vaikka vähän oli vilu, mutta kannattaa tosiaan huomioida.

Toiseksi metroasemalta on pitkä kävelymatka expoon. Se on kilometritolkulla, ensin yksi pitkä suora linnan ohitse puistoon ja siellä puistossa kävellään vielä 10-15minuuttia. Onneksi minulla oli NB 574 lenkkarit jalassa (olen varustautunut tähän reissuun pakkaamalla mukaan 4 paria kenkiä), vähän ihmettelen kun siellä köpötteli jengiä tuota matkaa kävelykengissä ja osa naisista jopa korkkareissa. Huomennahan on kuitenkin kisa, joten kantsisi kai kävellä mukavilla kengillä.

Expo oli vähän pettymys. Pääasiassa siellä mainostettiin muita juoksutapahtumia, Adidaksella oli iso ständi, mutta ei mitään diilejä. Adios Boostit olivat myynnissä erittäin päheinä oranssina, mutta hinta 150€. Perusjuoksupaidat olivat 35€ -20%, mikä kuulostaa kusetukselta, koska eihän ne yleensä maksa 35€. Ei siellä siis ollut oikein mitään ostettavaa. Paitsi mini foam roller 10€ olisi ollut. Mietin sitä ostanko, mutten ostanut. Ois ehkä pitänyt ostaa kun jalat on kipeät, mutta vähän harmittaa minkään tavaran jättäminen hotelliin, joten en ostanut.

WP_20140301 3

Joo, oranssi olisi ollut kyllä yksi ns. signatureväreistäni juoksussa ja minulla on mm. 3 kpl oransseja shortseja, joten vaikka sävy ei ihan matchaisikaan, niin kyllä noi tekisi mieli hankkia. Ehkä.

Mitä 40€ osallistumismaksu sitten sisälsi. Sieltä sai ”jätesäkin” starttia varten, jonkun kännykkätelineen hihaan, dorkan Powerade-hikinauhan ranteeseen (mitä tekee hikinauhalla, jossa ei ole vetoketjullista taskua kolikoille, avaimelle jne.), recovery geeliä, karkkia ja pähkinöitä. Lisäksi numerolapun mukana tuli valmiiksi printattu lappu säilytykseen jätettävälle kassille. Ainoa ongelma on se, että käytännössä kaikista ulkomailla juoksemistani kisoista poiketen nyt ei tullut mitään kiristettävää muovi- tai kangaskassia, mihin ne kamat jätetään. Eli pakko hommata joku muovikassi, missä jätän kamoja, koska en tajunnut ottaa mukaan mitään reppua.

Adidaksen paita btw ei ollut tänä vuonna tekninen paita kuten viime vuonna oli ollut. Luulen, että kylmät kelit ovat johtaneet siihen, ettei 2.3 niin moni kuitenkaan juokse se paita päällä, joten näkyminen reitillä on minimaalista, joten haluavat antaa mielummin t-paidan. On siinä tietysti kustannusmerkityskin. Lisäksi Expossa saavat myytyä niitä perusjuoksupaitoja kalliiseen hintaan. Ei ole tosin mikään ihan huono t-paita, kun on kuitenkin Adidas joten kyllähän tuota ihan mielellään pitää ihan arkimeiningissä. Voi laittaa vaikka muiden juoksukisojen yhteydessä suihkun jälkeen päälle tms. Tosin minun oli pakko vaihtaa se yhtä kokoa pienempään, koska tekniset ja normiteepaidat eivät mene ihan saman mukaan. Ei tosin ollut ongelma heille sekään. Jossain muissa tapahtumissahan ei saa vaihtaa.

Kohta voisi fiksata nrolapun valmiiksi juoksupaitaan kiinni huomista varten.

Mainokset