NB 574

www.newbalance.com
http://www.newbalance.com

Ns. asiantuntijapiireissä New Balancen 574 ”retrolenkkarit” ovat nousseet melkoiseen suosioon. Jos ei halua näyttää ”junttipaavolta” (ei viittaa nimeen Paavo, vaan junttiuteen), eli henkilöltä, joka käyttää juoksulenkkareita vapaa-ajallaan muuten kuin juoksulenkeillä, niin tarvitsee muita kenkiä. Jos henkilö kävelee paljon niin on tarvetta siis myös mukaville ”tennareille”, jotka säästävät jalkoja. New Balance 574 on yksi vaihtoehto tähän tarkoitukseen.

Itse olen parit hankkinut. Harmaat Classicit ja sitten enemmän juoksutossukangasta olevat punaiset, mutta totuushan on se, että ei se haittaa, vaikka 574:ia olisi sata paria. Niinpä kun tänään näin NB:n Instagram-tilillä kuvan, jossa kerrotaan, että ovat julkaisseet Tropical Fish Limited Edition sarjan, johon kuuluu kolme erilaista 574 väritystä, niin innostuin. Dragon fish olisi juuri sellainen tossu, mikä olisi hauska omistaa. Nehän voisi laittaa melkein jalkaan, vaikka kävisi päivän päätteessä jossain kapakassa pyörähtämässä.

www.newbalance.com
http://www.newbalance.com

Jumakauta, että on makeet! Jälleen kerran pitää vain surullisena todeta: Only in America. Eli näitä ei taida tulla ollenkaan tänne Eurooppaan myyntiin, eivätkä tänne niitä toimita. Sääli.

Lisätietoja: http://www.newbalance.com

Mainokset