Crosstrainer-himo

www.startrac.com
http://www.startrac.com

Vasemmassa jalassa on jotain feelua, joten ajattelin, etten nyt juokse muutamaan päivään lainkaan. Niinpä päätin maanantain vesijuoksun jälkeen keksiä jotain muuta näille muille päiville eli crosstraineria. Viime viikolla keskeytyneen vetoharjoituksen jälkeen tein jo puoli tuntia sellaisessa crosstrainer-laitteessa usean vuoden tauon jälkeen Aiemmin olen pitänyt laitetta perinteisen hiihtoa simuloivana suorituksena, mutta nyt jätin kädet pois ja tein pelkillä jaloilla jossain määrin juoksua simuloivaa liikuntaa.

Ehkäpä lajia olisi pitänyt harrastaa jo silloin Pariisin jälkeen, eikä rasittaa tarpeettomasti juosten, eikä ainakaan täysivauhtisissa Body Attack -rypistyksissä, mutta malttia ei löytynyt. Ajattelin, että kivut menevät itsestään pois, mutta niin ei käynyt. Tai oikeasta jalasta on mennyt, tosin siinäkin on jäykkyyttä ja jumitusta, mutta vasemmassa on pari niin kipeätä kohtaa, ettei voi oikein mitään tehdä.

Joka tapauksessa nyt päätin ottaa kolmen päivän crosstrainer-kuurin. Eilen oli ensimmäinen ilta. Otin lehtiä mukaan, jotta se aika sujuu mukavammin. Huomasin viime viikolla, että mitään kovavauhtista, kovasykkeistä settiä on lähes mahdoton tehdä, vaikka vetäisi kuinka suurella kadenssilla, joten nyt päätin rauhallisempaa sätkimistä harrastaa ehkä jollain 150 kadenssilla. Sykkeet jäävät kyllä todella alas, mutta kyllä siinä hien saa virtaamaan. Eilinen setti oli 90 minuuttia, joka oli ihan riittävästi. Venyttelyt ja sauna päälle, niin voidaan sanoa pari tuntia kuluneen aikaa. Lisäksi kävelin eilen ulkona ehkä 45 minuuttia.

Tarkoitus olisi nyt vielä tänään ja huomenna harjoittaa samaa lajia ja katsoa sitten olisiko pe mahdollista jo juosta. Saa nähdä kuinka kova himo tohon laitteeseen tulee kun sitä tekee monta päivää peräkkäin.

Mainokset