Beco Aqua Twin II

www.beco-beermann.com
http://www.beco-beermann.com

Jatketaan testauslinjalla. Siirryin viime viikolla vesijuoksussa ns. protasolle. Sellainen kevyt, palauttavahengailu ei tuntunut riittävän, vaan halusin lisää vaativuutta. Sattumalta sitten tutustuin altaassa naiseen, jolla oli tällaiset Becon Aqua Twin II tossut ja menin seuraavana päivänä ostamaan samanlaiset.

WP_20140606

Mukana tuli dvd, jossa on ohjeita ja jotain harjoituksia, mutta sitä en ole vielä käyttänyt. Sen sijaan olen kyllä tehnyt pe ja la molempina päivinä jotain tunnin ja se on ollut todella rankkaa. Ostin nimittäin tollaiset hymynaamat toimimaan käsivastuksina eli käytän niitä ikäänkuin hanskoina ja kun kauhoo sitä vettä, niin tuntuu kuin bodaisi koko ajan. Samaten näillä tossuilla meneminen on jotenkin selkeästi raskaampaa kuin esim. Aquajoggerin jalkavastuksilla vesijuostessa.

Mitä tulee tuohon kokoon, niin niissä lukee S (punainen)=36-41 ja L (sininen)=42-46, mutta netissä luki jossakin, että S menee 36-43 ja Stockmannilla oli yksi pussi auki, joten pystyin kokeilemaan kokoa, jolloin huomasin, että oma jalkani ainakin mahtuu siinä sen jalalle tehdyn sisennyksen sisään. Se on itseasiassa hyvä, kun se on napakka kooltaan. Havaitsin myös sen, että netissä kerrottiin sen sinisen olevan vastukseltaan raskaampi ja kun puhutaan kestävyysurheilijasta, eikä pikakiitäjästä, niin en kaivannut yhtään kovempaa vastusta. En salillakaan laita tankoihin painavimpia rautoja, vaan jos teen painoilla jotain niin kevyesti pitkiä sarjoja. Niinpä ostin noi punaiset, sillä en todellakaan esim. 3h pitkistä kaikista raskaimmalla haluaisi tehdä.

Eilen pidin vapaapäivän liikunnasta, mutta tänään voisin taas mennä altaaseen.

Lisätietoja Becoista mm: http://www.beco-beermann.com/aquasport/aquatic-fitness/aquatwin-ii-9658.html ja http://www.essenuoto.fi/epages/Kaupat.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Essenuoto/Products/aquatwinII/SubProducts/aquatwinII-0002

Mainokset

One Reply to “Beco Aqua Twin II”

Kommentointi on suljettu.