Jännittää

Kun itsellä on jalkaongelmia, niin meinaa joskus unohtua, että joillain muilla on paljon pahempia terveyshuolia. Mutsi meni tänä aamuna selkäleikkaukseen, joka kestää 8-10 tuntia ja on vaarallinen. Siinä on huomattava halvaantumisen riski. Se jännittää nyt, en saanut yöllä edes hyvin nukutuksi. Toivottavasti menee hyvin.

Hän loukkasi selkänsä jo muutama vuosi sitten, mutta se on mennyt siinä mielessä pahemmaksi, että tunto pois jaloista välillä ja hankala muutenkin kävellä. Kun ei pysty kävelemään kipujen ja tunnottomuuden takia kuin lyhyitä matkoja ja senkin hyvin hitaasti, niin jossain vaiheessa on pakko operoida, vaikka siinä olisikin riskit ja vaikka se pelottaisi ja jännittäisi. Kerran siirsi leikkausta sen vuoksi, kun pelotti, kerran se siirrettiin hammassäryn vuoksi (lääkäreiden mukaan liian suuret riskit) ja nyt sitten kolmannella yrityksellä operoidaan.

Täytyy toivoa, että oikeasti menee hyvin ja pääsee aloittamaan toipumisprosessin, joka optimistisessakin skenaariossa lienee puolen vuoden luokkaa.

Tuohon verrattuna minun vaivani, jotka estävät juoksemisen, ovat aika pientä.

Mainokset