Esport Bristol on korjattu!

Pidin viisi päivää taukoa Esport Bristolista, kun siellä oli niin kuuma ja huono ilma sekä mökä raikasi. Torstai-illan jälkeen saavuin paikalle vasta tiistai-iltana. Tein VK-treeniä, eikä mikään oikein ollut muuttunut. Olo oli kuin 40 asteen helteessä hengittäisi muovipussiin. Meinasi taju mennä vaikka kaadoin vettä päähäni. En juossut edes kovia vetoja, vaan maravauhtista. Ajattelin, että ei hemmetti.

Ke oli vuorossa palauttava cross-trainer-treeni. Kokeilin katon tuuletusaukkoja, ei puhalla mitään ilmaa. Eilen puolestaan menin tekemään punttitreenin, jonka jälkeen matolle juoksemaan 10km pk:ta. Yhdessä vaiheessa huomasin, että hei, täällähän voi hengittää. Ilmastointi pelaa, ilma vaihtuu. Ensimmäistä kertaa kolmeen viikkoon eli tuon kuntokeskuksen ollessa auki oli tilanne sellainen, että siellä pystyi harjoittelemaan ilman, että tuntui pökertyvänsä. Aika hämmentävä juttu.

Samanaikaisesti volyymit ryhmäliikunnassa ovat tällä viikolla pysyneet jollain tavalla kurissa. Välillä kuuluu kovaa, mutta ei satu korviin, enkä usko, että vahingoittaisi enää kuuloa. Kaikki on siis menossa parempaan suuntaan. Veikkaan, että syynä on se, kun sanoin tiistaina, että stage pitää purkaa pois. Oli pakko lopettaa hyssyttely, kun vaihtoehto oli radikaalimpi. Laittoivat ilmastointia mielummin kuntoon.

Nyt on hyvä fiilis. Toivottavasti tuo ei ollut yhden kerran huumaa, suonenveto, vaan että todellakin jatkossakin ilmastointi pelaa ja voidaan harjoitella niinkuin halutaan.

Mainokset