Stockalla ale, geelejä tarttui mukaan

Stockmannilla on ale ja siellä lukee, että kaikki lisäravinteet ovat -40%. Urheilujuomat, proteiinipatukat ja geelit kuuluvat heillä lisäravinteisiin.

Joten jos olet menossa maratonille niin heillä on siellä mm. Dexalin Heavyakin tankkaukseen ja geelejä tottakai. Itse en ole nyt sellaisessa tilanteessa, että voisin oikein kunnolla harjoitella, saatika kilpailla, joten tarpeeni on melko mitätön, mutta mukaani tarttui silti mielenkiinnosta kokeeksi 5kpl High5 -geelejä. Nämä ovat pitkulaisen muotoisia, melko suuria (40g geelejä). Valitsin appelsiinin makuisia, sillä ne olivat ainoita, joissa on kofeiinia mukana. Kofeiinin määrä toki ei ole suuri, 30mg, mutta sitä on mukana joka tapauksessa. Muissa geeleissähän ei oikein ole edes merkattu, paljonko kofeiinia on, mutta en usko missään olevan sen enempää.

Miinusta pakkauksesta voi antaa siitä, että päivämäärä on huonosti merkattu. En löytänyt sitä mistään sieltä takaa, vaikka siellä on best before -teksti. Äsken huomasin, että teksti on pakkauksen etuosassa ja nämä geelit ovat päiväykseltään vain tuonne syyskuun puoliväliin. Sinänsähän se ei haittaa mitään, vaikken niitä nyt heti olisi käyttämässäkään, sillä oman kokemukseni mukaan geelit eivät ainakaan kylmäkellarissa mene miksikään. Ja hinta tosiaan oli van 90c/geeli. Näiden geelien (jotain muutakin makua oli, mutta ilman kofeiinia) lisäksi tarjolla olisi ollut myös juotavia High5 Isogelejä.

Mainokset