Käsi meneekin leikkaukseen

Ei se olekaan niin yksinkertainen juttu saada tätä kättä kuntoon. Aamulla olin ysiltä kontrolliröntgenissä, sen jälkeen venasin lähes kolme tuntia lääkärille. Otti päähän kun kestää, kestää ja kestää, eikä mitään tapahdu. Sitten pääsin sinne, lääkäri katsoi kuvia ja kyseli, ai olet lenkillä kaatunut jne. Tämän jälkeen sanoi lakonisesti jotain, että tässä on nyt alentuma jne. Ihmettelin mistä on kyse ja äijä sanoi, että murtuma on vinottainen, se menee kuin liukumäkeä siinä. Sanoi, että meidän täytyy varmaan leikata se. Näytti kuvaa minulle: luu vinottain poikki, kappaleet irrallaan toisistaan.

Lääkäri soitti jollekin toiselle lekurille, joka oli leikkauksessa. Sai sen puhelimen päähän ja kysyi haittaako tämä käden tilanne vai pitääkö leikata. Sai sieltä jotain kommenttia ja soitti sitten vielä jollekin toiselle lääkärille, joka katsoi koneelta kanssa sen kuvan. Sen jälkeen lääkäri sanoi minulle, että jos ei leikata, käden jänteet eivät pelaa. Se siis leikataan ja vedetään ruuveilla tms. kiinni. Pääsin pois ja kutsun tulla vihreällä linjalla loppuviikosta leikkaukseen. Näin se vain menee, ettei mikään olekaan niin helppoa, mitä se alunperin näyttää.

Vähään aikaan ei siis pääse treenaamaan. Ainoa hyvä on se, että se ainakin todennäköisesti tulee nyt paremmin laitetuksi kuin jos olisi ollut vain kipsin varassa. Lisäksi minulle vähän lupailtiin, että operaation jälkeen saatan päästä kipsistä eroon ja tuleekin vain joku lasta tms. Saa nähdä.

Mainokset