Ehkä kausi on tässä?

Oon miettinyt tuota pakaraa. Harmittaa, kun ei saa oikeata sukkaa jalkaan istumatta alas, koska jos seison yhdellä jalalla ja nostan jalkaa niin ei se nouse kireyden vuoksi. En sitten pysty juoksemaan nopeasti ja kun en saa VK:ta, niin en pääse lähellekään kilpailukuntoa. Fiilikset ovat siis aika paljon muuttuneet sitten Central Parkin. Silloin tuntui, että mennään eteenpäin, nyt taas ei.

Toisaalta kesä on lähes tulkoon tullut, joten siitä kelistä voi nauttia ja käydä juoksemassa ilman kisoihin valmistavia koviakin harjoituksia. Niinpä pohdin hieman, että jos antaisin tuon pakaran tulla rauhassa paremmaksi ja tekisin harjoituksia vähän alemmilla tehoilla. Siis enhän nyt viime aikoina tehoharjoituksia ole päässyt tekemäänkään, mutta mieli olisi tehnyt. HHM on kuitenkin laitettu kalenteriin, joten siellä lienee paidanhakumatka ohjelmassa.

Yksi asia on myöskin se, että töissä on nyt valtavan kiire. Lähden aamulla ennen yhdeksää ja tulen illalla yhdeksän jälkeen noin keskimäärin ja sen lisäksi melkein kaikki vapaa-aikakin menee strategioiden pohtimiseen. Monta rautaa tulessa erilaisten projektien taholla, joten tuntuu, että joku pitäisi saada alta pois, jotta olisi mahdollisuus tehdä esim. 100+km viikkoja. Yhdenhän tuossa keväällä itseasiassa teinkin, mutta muuten en ole tehnyt. 90km on melkein maksimi ja nyt viime aikoina olen pitänyt lepopäiviä melko reilusti, kun ollut muuta ohjelmaa ja sitten toisaalta tuo pakara vaivannut, joten kilsat ovat jääneet ehkä 60+ tasolle viikossa.

En ainakaan ala ilmoittaa itseäni mihinkään maratonille ennenkuin kaikki kivut ovat pois ja jalka toimii normaalisti.

Mainokset