Turkki vituttaa

Kaikki kunnia turkkilaisille ihmisille, mutta tämä Turkki-nimisen valtion siirtyminen kohti islamilaista yhteiskuntaa vituttaa huolella. Ensinnäkin se maa ei ole enää lainkaan demokratia. Siellä saa tuomioita ties mistä asioista. Hyvänä esimerkkinä Miss Turkin saama ehdollinen tuomio, josta Iltalehti kertoo seuraavaa:

 Nyt tämän sai kokea vuoden 2006 Miss Turkki, nykyisin muun muassa mallina toimiva Merve Büyüksaraç, 27.

Hän sai 14 kuukauden ehdollisen tuomion siitä, että jakoi vuonna 2014 Instragramissa satiirisen runon, jonka silloinen pääministeri Erdogan koki loukkaavaksi.

Joo, siellä ei ole siis ihmisoikeuksia, eikä sananvapautta. Uskonnonvapaudenkin tilanne on vähän näin ja näin ja lisäksi tulee mm. tällaisia uutisia:

Turkin presidentti Recep Tayyip Erdogan on aiemmin rinnastanut ehkäisyn maanpetturuuteen. Hän esitti jälleen maanantaina näkemyksiä siitä, että hartaiden muslimien ei pitäisi käyttää ehkäisyä tai mennä perhesuunnitteluun.

– Me tulemme moninkertaistamaan jälkeläistemme määrän. Ihmiset puhuvat väestönkasvun suunnittelusta ja ehkäisystä. Yksikään muslimi perhe ei voi ymmärtää ja hyväksyä sitä, hän sanoi Istanbulin suorassa televisiossa. Asiasta uutisoi uutistoimisto Reuters.

Maailman väestökasvu on muutenkin liian suurta ja muutenkin on ongelmia kertynyt nimenomaan muslimiväestön nopeasta kasvusta, joka tuo esimerkiksi sellaisen ongelman, että köyhiä nuoria on paljon ilman tekemistä, mikä edistää radikalisoitumista.

Kaiken tämän keskellä elämme vielä siinä tilanteessa, jossa Turkki pääsee kiristämään meitä. Päästävät miljoonia pakolaisia Eurooppaan, jos emme maksa heille tai jos emme anna viisumivapautta tai emme neuvottele heidän EU-jäsenyydestään. Kerrastaan vastenmielistä kaikki.

Mainokset