Juoksu-unet

Vaikkei kroppa ole terve, ts. vammojen takia ei voi juosta kunnolla, niin olen alkanut nähdä taas juoksu-unia, mikä on tyypillistä kilpailemiselle. Viime yönä näin kaksiosaisen HHM-unen. Ensimmäisessä jaksossa olin juoksemassa 8.48 Lauttasaarentietä kohti keskustaa. Minulla ei ollut juoksukamojakaan vielä päällä, enkä ollut hakenut starttipakettia, aka. numerolappua. Piti siis ehtiä Finlandiatalolle ja hoitaa kaikki noi ennen klo 9 starttia (oikea starttiaikahan on 8.45).

Toisessa osassa startti oli myöhästynyt useita tunteja, koska järjestäjät olivat olleet edellisenä iltana ryyppäämässä. Siinä jaksossa minulla oli numerolappu, mutta lappuun piti kiinnittää se varsinainen numero tarrana ja sitä jakopistettä ei löytynyt. Lisäksi minulla oli yksi kassi vaihtovaatteita, jota en tiennyt minne jemmaan, jottei pöllittäisi. Jotenkin ihmeen kaupalla pääsin kuitenkin sitten kuljetukseen, joka veisi lähtöpaikalle. Kyydissä huomasin, ettei ole Garminia. Näin, että se on joku 20-30m taaempana kuljetuksen lähtöpaikalla asfaltilla. Hyppäsin lavalta alas ja lähdin Garminia hakemaan.

Tuon jälkeen heräsin. Täytyy sanoa, että sateinen aamu niin tänään ei olisi huvittanut nousta. Viivyttelin sängyssä puoli yhdeksään kunnes nousin ylös. Joku porasi jossain asunnossa seinää tms. jo ennen sitä, mutten jaksanut silti nousta. Sade ei napannut. En tiedä miksi muutenkin väsytti niin paljon. Minun olisi pitänyt nukkua hyvin, kun eilen oltiin oluilla. Oluthuoneissa oli hanat 3,50€ ja kun kaveri siitä vinkkasi niin iltapäivällä näin häntä siellä ja join Weihenstephanerin ja Kronenbourg 1664:n. Jälkimmäinen ei valitettavasti tullut oikeaan lasiin, joten olisin voinut juoda melkein mitä tahansa. Sitten menin takaisin hommiin ja sen jälkeen Esportiin vähän treenaamaan ja kun saunottuani lähdin sieltä niin kävin yksikseni vielä Ølhus Københavnin terassilla juomassa Plevnan vehnän. Silti ei väsyttänyt ollenkaan Diilin jälkeen ja sain nukuttua vasta yhden jälkeen. Aamulla oli ihan sippi.

Mainokset