Hyvä Markovaara!

Inspiroivaa lukea tuollaisesta urheilijasta, joka vanhemmalla iällä pääsee arvokisoihin ilman varsinaista junnu-urheilutaustaa. Se antaa meille muillekin rohkaisua sen suhteen, että ikä on vain numero ja omia ennätyksiä voi parantaa. Olisi toki toivottavaa, että nuoretkin harrastaisivat yhä enemmän kestävyysurheilua ja taso olisi kovempi, jolloin edustuspaikoista käytäisiin kovaa taistelua, mutta silti tämä on rohkaisevaa.

Vuosi, pari sitten kuulin, että Markovaaran ura olisi ohi jonkun luusto-ongelman takia. Hienoa, ettei näin ole ja tahti vain paranee. Mahtavaa, että pääsee vielä esiintymään arvokisoissa.

Facebookissa ja iltapäivälehtien sivuilla on näitä testejä, jossa kysymyksiin vastaamalla, selviää kuka julkisuuden henkilö olisit tai oletko enemmän Orpon vai Stubbin kannattaja jne. Teen tässä hyvin yksinkertaisen seppo-testin teille. Markovaarahan näet karkotettiin kuntosalilta, ts. hänen jäsenyytensä irtisanottiin, kun hän treenasi ’liian kovaa’ crosstrainerilla. Jos siis olisit tehnyt samoin kuin ne kuntosaliasiakkaat eli valittanut henkilökunnalle Markovaarasta, sovit kuin nenä päähän juoksufoorumille ja olet siis seppo. Jos taas se Markovaaran treenaaminen olisi innostanut sinuakin treenaamaan entistä enemmän ja entistä kovempaa, niin et sovi juoksufoorumille, etkä ole seppo. As simple as that!

Tsemppiä Markovaaralle Amsterdamiin!

Mainokset