Midnight Run ennakko

_20160830_103413Paita haettu, jee! Sujui ihan hyvin. Tuossa puoli kymmenen jälkeen ei aamulla vielä ruuhkaa ollut. Ainoa nega oli sade, joten piti laittaa sadehousut jalkaan kun ajoin prätkällä Manskulle. Katu on remontissa, joten prätkäparkkia oli siirretty ihan siitä Stadiumin kohdilta ehkä 50m taaksepäin.

Sain siis paidan, joka on ihan kivannäköinen Adidaksen paita. HHM:n paitaan verrattuna tässä on kolme raitaakin. Vihreä tämäkin kuten sielläkin, ehkäpä kauden trendiväri. No tämä on vaaleampi. Chip ja lähtöryhmän ranneke oli kanssa mukana, mutta ei mitään infolehtistä. Siitä on vähän pettynyt. Heinäkuun alkuun mennessä ilmoittautuneille se on mukamas lähetetty kotiin, mutta meille myöhemmin liikkeellelähteneille olisi kiva ollut saada jotakin. Ainakin kartan tapahtuma-alueesta. Varustesäilytys on joka hemmetin vuonna eri paikassa, joten erityisesti sen vuoksi olisin tahtonut jotain tolkkua asiaan ihan paperimuodossa. No täytyy mennä Senaatintorille pörräämään ja etsiä mestat.

Ennakkotunnelmat itse kisaan ovat huonot. Tarkoituksena juosta sekä Midnight Run että Aaltokymppi/Rantakymppi sellaisena vauhdinhakuvälipalana. Olen treenannut paljon määrää ja juossut jalat jumiin. Vauhdit ovat olleet hiljaisia, mutta silti on jotenkin valtavan väsynyt olo (vaikka viime päivinä onkin jo ollut pakko pitää taukoa, kun pohkeiden takia jo kävelykin vaikeata). Eli odotettavissa ei ole vauhtia, enkä muutenkaan ole hyvä mäkisillä reiteillä. Niinpä menen sinne vain raastamaan ja katson kuinka sillä hetkellä kulkee. Sen jälkeen voin ottaa vähän relaa ja alkaa keskittyä ensi kauden maratooneille.

Ai että oli kyllä kiva saada taas paita. Kyllä pikkuhiljaa alkaa fiilis nousta ennen lauantaita.

Mainokset