Ile, Palle ja naiset

Tällä viikolla on ollut paljon puhetta naisista. Ensinnäkin Kalle Palanderista on iltapäivälehdissä tuhat juttua koskien hänen kirjaansa. Lähinnä panojuttuja. Eilen sitten lätkämatsin tauolla surffailin kanavilla ja Maikkarilla oli menossa joku viihdeohjelma, jossa joku näyttelijä matki Hjallista. Vieraana tällä feikkihjalliksella oli Ilkka Kanerva, joka sanoi koskien naisasioita: ”Me elämme sellaista akaa, että rumat miehet on muotia”. Kiitos Ile kommentistasi. Olen luullut, että kauniina miehenä olisin etulyöntiasemassa, mutta nyt sinä yritätkin vetää mattoa jalkojeni alta. No ei se mitään, vaihdoin kanavaa ja siirryin takaisin lätkän pariin. Nyt kun on yö nukuttu, on hyvin asiaa pohtineena mahdollisuus itsekin kommentoida naisasioita.

Minusta on huvittavaa se, että Kalle Palander oman yhden miehen kokemuksen perusteella niputtaa meidät miehet yhteen. On toki ymmärrettävää, jos urheilu-uralla panohommat pyörivät paljon mielessä, sillä vapaa-aikaa on paljon. Urheilijathan näet syövät, nukkuvat ja treenaavat/kilpailevat. Jos siinä on neitokaisia tarjolla, niin kyllähän sitä ehkä voi helpostikin ottaa seksin ihan sivuharrastukseksi. En kuitenkaan tajua miksi pitää olla sitten parisuhteessa, jos haluaa paneskella ympäriinsä. Tuo varma saanti -kommentti on ihan höpöhöpöä. Hän on vain yksinkertaisesti mammanpoika, joka ei pärjää yksikseen. Entäpä tämä kommentti, etteivät naislaskijat halua vakiintua jne. niin tuleeko muillekin sellainen mielikuva, että he rietastelisivat sitten kiertueelle erityisen paljon. Toki se on ihan normaalia ja ihan jees. En itsekään varmaan hanttiin laittaisi, jos Anna Fenninger tai Lara Gut tai miksei vaikkapa molemmat tulisivat minua pokailemaan. Kunhan Tanja Poutiainen ei tulisi 🙂

En ole itse kokenut vastaavaa kulttuuria, mitä Kalle. Kauppakorkeakoulussa oli hyvin tarkat käyttäytymisnormit. Itse mm. teitittelin kirjeenvaihdossa. Toki aika oli silloin eri kuin nyt ja oli tärkeää, miltä asiat näyttävät. Tuollainen rietastelu ei olisi tullut kuuloonkaan, olimme siveämpiä kuin äiti teresa konsanaan. Toki asiat ovat sittemmin muuttuneet ja varsinkin n. 10 vuotta sitten, kun tuli käytyä enemmän juhlimassa, oli peliäkin enemmän. Toki pääpaino oli juhlimisessa kavereiden kanssa ja viinan juomisessa, mutta kyllä iskijöitäkin tuli. Yleensä kyllä kieltäydyin. Minua on aina ihmetyttänyt se, että moni nainen haluaa seksiä humalassa ja ehkäpä pimeässä, kun minä puolestaan haluan selvinpäin valosalla. Se on ihan kuin mikä tahansa urheilulaji, haluan olla täydessä iskussa. Toinen juttu on myöskin se, että pitää syttyä 100%. On turha lähteä sellaiseen mukaan, mikä ei itseä kunnolla nappaa ja sekin on muistettava, että mitä vaikeammin saatavissa oleva henkilö on niin sitä suositumpi hän on. Ei Ferrarikaan olisi autona samassa asemassa, jos niitä valmistettaisiin miljoona kpl vuodessa. Eli baltsun arvo eksklusiivisena tuotteena on paljon korkeampi, jos naisille saanti on vaikeaa.

Nykyisen juoksuprojektin aikana ei ole ollut oikein aikaa seksille. Jos tekee päivän hommia ja treenaa illat niin ei siihen jää aikaa sellaiselle toiminnalle. Tai joskus jäisi, mutta silloin pitäisi olla satavarmasti tiedossa sellainen nainen, joka on seksikäs, eikä ole tyhmä ja joka on hyvä seksissä, jotta siinä koko hommassa olisi järkeä. Tuollainen harrastuksen vuoksi paneminen ei myöskään tosin ole naisten parissa suosittua. Minulta kysellään kaikenmaailman huuhaakysymyksiä kuten onko lapsia, olenko naimisissa, olenko ollut naimisissa… Lisäksi halutaan jakaa arkea ja jotain muuta hevonpaskaa. Tinderiä olen kokellut siinä mielessä, kun ajattelin, että jos siellä olisi jotain älykkäitä henkilöitä. Kirjoitin esittelyyn, että ilmoittaisivat jos tietävät jonkun erinomaisen henkilön. No kun on tehty selväksi, että kiinnostaa maailmanluokan henkilö, niin sitten tulee silti sitä samaa bullshittiä kuin livenäkin. Arjenjakamisesta ja muusta huuhaasta. Jos joku on lahjakas ja motivoitunut, niin hänen kanssaan olisi varmasti erittäin hauskaa viettää aikaa ja vääntää älyllisesti. Jos joku taas on erittäin seksikäs, eikä ole tyhmä, niin hänen kanssaan puolestaan olisi varmaan ihan jees harrastaa seksiä ja kenties ottaa vähän drinksua. Mutta mikään näistä ei kohtaa naisten kanssa tällä hetkellä. En näe seksikkäitä, enkä fiksuja naisia, vaan sellaisia hölmöläisiä, jotka haluavat epätoivoisesti jotain arjenjakamisen kaltaista hölynpölyä.

Tämä oli nyt vähän kevyempi kirjoitus perjantain tapaan. Consider this my gift to you. Sinänsä hyvä avaus baariin tuo: tykkäätkö Ilkka Kanervan kaltaisista rumista vai baltsun kaltaisista kauniista miehistä. 😉

Mainokset