Baltsun naisasiat

fb_img_1475667085066Luin joku aika sitten iltapäivälehdestä, että Cheekiltä on tullut elämänkerta. Miksi nuoresta jannusta ilmestyy elämänkerta. No kenties sen takia, että pitää takoa silloin, kun rauta on kuumaa ja tehdä fyrkkaa. Kenties myös osittain sen vuoksi, että jengi jauhaa paskaa. Kertomalla itse asioista paskanjauhanta vähenee. Yleinen ”tietohan” on ollut, että Cheek on fägäri. No nyt kirjansa mukaan on seurustellut Miss Suomen kanssa. Seurustelevatko fägärit missien kanssa?  Niin sitä voi jokainen tahollaan miettiä ja minä mietin nyt sitä, että koska kerran elämästäni on tullut blogin myötä semijulkista ja koska torakat kirjoittavat roskaa minusta Internetissä, niin kerron naisasioista itse aivan kuten Cheek. En ole mitään LSD:tä ottanut kuten Beatlesit Rolling Stones -lehden mukaan, joten juttuni eivät ole mistään  hatusta vedettyjä, vaan totisinta totta. Pitäkää hatuistanne kiinni, nyt mennään.

Naisia ja miehiä kohdellaan eri tavalla. Miehiä vähemmän tasa-arvoisesti kuin naisia. Miehiä suorastaan riistetään. Kerron epäkohdista. Jos mies antaa pakit, on hän homo; sen sijaan jos nainen antaa pakit, on se hyvä juttu. Toisaalta jos nainen makaa jokaisen kanssa, on hän huora; mies jos makaa jokaisen kanssa, on hän pelimies. Sekavaa. Miehen siis pitäisi uhrautua kenen hyvänsä kanssa olemaan, jotta ei olisi homo. Toinen esimerkki. Esim. sairaanhoitajat ahdistelevat baareissa hyvinkoulutettuja miehiä. Sen sijaan duunariäijät eivät ahdistele hyvinkoulutettuja naisia. Itseasiassa pikemminkin päinvastoin: lehdissä on kerrottu, että huonostikoulutetut miehet pelkäävät hyvinkoulutettuja naisia. Mikseivät kouluttamattomat naiset pelkää hyvinkoulutettuja miehiä? Lääppijäkohu oli kanssa ihan uskomaton. Heteromiehistä tehtiin lääppijöitä, vaikka minua ainakin ovat ahdistelleet nimenomaan homot ja naiset. Enkä ole itse ahdistellut ketään, vaikka olen heteromies. En ahdistele, en pokaile, en petä, enkä harrasta mitään muutakaan tuollaista, mitä lääppijäakka ja muut telaketjufeministit väittivät heteromiesten tekevän. Herää jopa kysymys, väitetäänkö minua homoksi sen takia, kun homot ahdistelevat minua. On se kumma tämä epätasa-arvo.

MILLAINEN NAINEN SYTYTTÄÄ?

Tietysti perusasiat kuten hyvännäköinen, sporttinen, erittäin älykäs jne. ovat niitä prerequisiteja, mutta sen jälkeen kysytään jotain, jolla hänet huomataan. Että ylipäätänsä tiedän, että hän on olemassa. Voitte arvata, että tämän blogipostauksen alkuun liittämäni kuva, jonka sattumalta bongasin hiljattain The Distinguished Gentleman’s Riden Melbournen tapahtuman kuvista, liittyy aiheeseen. Vaikka kyseinen nainen ei sinänsä sytyttäisi, niin siinä kuvassa on kaksi keskeistä elementtiä, mitkä saavat huomioni. Ensinnäkin väri. Kuten Ebba von Sydowin kirjassa Ebba’s Stil -luki, niin kun istuu esim. Stureplanin terassilla punainen paita päällänsä, ohikulkevat ihmiset huomaavat henkilön. Antti Kalliomäen kaltaisia harmaita hiirulaisia ei huomaa kukaan, vaikka heitä näkisi joka päivä aamusta iltaan. Toinen keskeinen seikka on brändi. Tuossa tapauksessa Ducati Scramber, joka on mielimoottoripyöräni, aiheuttaa positiivisia konnotaatioita. Yritän aina katsoa, minkä merkkinen paita, kengät tai farkut tai joku muu tuote, mistä saisi jonkinlaisen käsityksen henkilöstä. Millaisella autolla hän ajaa jne. Kerran esim. näin Pariisissa liikennevaloissa naisen todella makealla punaisella Vespalla. Harmikseni hän hurahti siitä karkuun.

RAKKAUS VAI EI?

Cheek kertoi haastattelussa, että on vain yksi nainen kolahtanut. Mulla on sama. Yhden kerran olen nähnyt naisen, johon rakastuin ensi silmäyksellä. Hän osoittautui muutenkin lähes täydelliseksi. Riittävä älykkyys, kaunis, monella tavalla miellyttävä ilmeiltään, eleiltään, liikkeiltään ja ääneltään. Siihen vielä lisättynä se, että meillä on päällikkäisyyksiä valtavan vähän, mikä on integraatiossa hyvä. Vahvuudet olivat eri, joten se kokonaisuus on silloin paljon laajempi ja vahvempi kuin osiensa summa. Kokonaispaketti olisi ollut loistava. Valitettavasti projekti jostain syystä epäonnistui. Ihmettelen kyllä vähän, ettemme päätyneet naimisiin tai jotain vastaavaa. Siis oikeasti oli match made in heaven, eikä mitään paskapuhetta.

dsc_0707

Nykyään en katso mitään tunteita tai tuollaista rakkausasioita ollenkaan. Olen jonkin verran lukenut aivotutkimuksesta ja ihmisten käyttäytymisestä ja tiedän aika hyvin, miten asiat menevät. Peilineuronit mm. aiheuttavat sen, että jos näkee tarpeeksi usein jonkun niin se saattaa alkaa miellyttää. Et aluksi tykkää yhtään Skoda Octaviasta, mutta sitten kun näet niitä koko ajan liikenteessä, niin alat pohtia, että ehkä se Skoda olisikin aika jees auto. Joskus käy näin. Siinä mielessä on siis tärkeätä, että näkee naisen useammin kuin kerran. Saa olla totaalisen poikkeuksellista, että voisi haluta tehdä jotain silloin, jos näkee jonkun vain kerran. Helmikuussa kävi tosin vähän tuolla tavalla Skogsterissa Hämeenlinnassa. Siellä oli muutenkin jotenkin poikkeuksellisen kovatasoinen naiskattaus. Oltiin oltu ensin lätkämatsissa HPK-HIFK. Kysyin pelin jälkeen kun juttelin matsiin matkanneiden IFK:n cheerleadereiden kanssa, että lähtevätkö kanssamme Hämeenlinnan yöhön. Se ei käynyt päinsä, koska heillä oli heti pelin jälkeen bussikyyti takaisin Stadiin. Mentiin syömään, saunomaan ja sen jälkeen Skogsteriin, joka on Hämeenlinnan keskustassa historiallisessa rakennuksessa sijaitseva todella tyylikäs yökerho. Olin vaihtanut kuvassa näkyvät lätkävermeet pois ja päälläni oli valkoinen Desigualin kauluspaita, jossa on Marilyn Monroen kuva. Ovelta sisään mennessämme, ei mennyt kuin 10-15 sekuntia  kunnes yksi neitokainen yritti vietellä minut siihen tyyliin, että näytti siltä kuin hän olisi tahtonut raiskata minut. No edettiin ohitse ja lähdettiin kaverin kanssa siitä tiskille ottamaan Brooklynin longneckit. Myöhemmin näin todella kiinnostavan naisen, joka oli kolmen hengen seurueessa. Ensikiinnostus tuli heti kun näin hänet. Oli jossain määrin Lindsay Vonnin näköinen, mutta ehkä parempi. Vaaleat suorat hiukset ja sporttinen olemus. Seurasin vähän sitä tilannetta, jotta näkisin kiinnostaako hän oikeasti minua. Myöhemmin juttelin hänelle. Osoittautui, että hän on amerikkalainen, joka asuu Itävallassa. Kun oli vain käymässä Suomessa, niin tämä asetelma johti siihen, etten jaksanut viedä sitä tilannetta sen pidemmälle. En ollut sillä tavalla rakastunut, mutta jos hän olisi asunut Hämeenlinnassa niin totta hitossa olisin voinut käydä 100km päästä täältä Stadista häntä tapaamassa tai olisimme voineet tavata täällä. Hän olisi siis todella kiinnostava henkilö tapailuun, vaikken ollutkaan millään tavalla rakastunut.

YHTEENVETO

Elämässäni on nyt niin paljon kaikkea kiirettä, etten aktiivisesti käy etsimässä mitään naisseuraa, mutta jos näen jonkun potentiaalisen niin se on eri asia. Harvoin näen ja toiseksi nykyään on todella harvoin aikaa käydä missään yöelämässä, joten en ole sillä tavalla aivan mahdottomasti tyrkyllä. Naisetkin tulevat herkemmin pokaamaan humalassa kuin kadulla keskellä päivää. Se on kuitenkin hieno asia, että jossain on mahtavia tyyppejä, enkä laittaisi välttämättä sopivan tyypin kanssa ajanviettoa pahakseni. Väärän tyypin kanssa en enää aikaa viitsi viettää. Sen verran kokenut olen naisasioissa, että tiedän, että hankalan tyypin tai tyhmän tai muuten kummallisen kanssa en viitsi aikaani viettää. Sen sijaan miellyttävän, mielenkiintoisen ja hyvännäköisen kanssa voisin viettää, vaikkei siinä mitään rakkautta olisikaan. Esim. Sara la Fountainiin voisi olla ihan hauska tutustua, vaikken tiedäkään yhtään millainen hän on. Kokemukseni Sarasta rajoittuu siihen, että hän on kerran tsiigaillut minua ollessaan Kaivohuoneen VIP:ssä sen aikaisen miesystävänsä elokuvaohjaaja Antti Jokisen kanssa. Olen vähän huolissani hulluista poikaystävistä, sillä on joskus käynyt niin, että olen ollut jonkun naisen luona ja sitten sinne soittaakin joku äijä, joka haluaa puhua minun kanssani ja se jätkä, joka oli vieläpä puolituttu, väittää, että hän on mukamas seurusteli sen kolmiloikkaajan kanssa, joka minulle kertoi olevansa sinkku. No oli miten oli, satsaan mielummin sellaisiin naisiin, jotka ovat varmasti vapaita, joten en lähtenyt Saraa silloin Kaivolla liikaa tsiigailemaan.

Naisasiat on nyt siis selvitetty, joten voitte lopettaa netissä paskanjauhamisen homoudesta.

Mainokset