Homot, nylkyt ja neekerit

Miksi käytän n-sanaa otsikossa? Rohkeaa, hullua vaiko pelkästään typerää? Ei, vaan syynä on eilisiltana Yleltä tullut Nat King Cole -dokumentti, joka sai ajattelemaan. Onko kritiikkime homoilua kohtaan samanlaista syrjintää, mitä mustat tapasivat kokea Amerikassa vai eikö?

On suorastaan pöyristyttävää, että vielä 50 vuotta sitten tummaihoiset ihmiset eivät saaneet asua edes samoissa hotelleissa, eivät edes maailman tähdet. Toivat hotelleille esim. Las Vegasissa miljoonia ja joutuivat itse yöpymään joutomaalla sijaitsevissa puisissa hökkeleissä, jotka olivat mustien motelleja. Samoin kun kaunis naistähti pulahti johonkin uima-altaaseen niin vesi jouduttiin vaihtamaan tämän tapauksen jälkeen, koska se muka saastui, koska uimari oli tummaihoinen. Sairasta.

Verrataanpa tätä homoiluun. Homoilu ei ole Suomessa rikos, eikä syrjintää mielestäni muutenkaan tapahdu. Minä en kannata tasa-arvoista avioliittolakia, mutta olen valmis nykyisellään hyväksymään homoliiton. Vähän samalla tavalla kuin hyväksyin ammattikorkeakoulutkin, vaikka ne olivat minusta ihan huuhaata, opisto vain uudessa paketissa. Suvakit väittivät, ettei tasa-arvoisessa avioliittolaissa ole mitään pahaa, ettei se olisi meiltä millään tavalla pois. He ovat sinisilmäisiä hölmöjä, jotka eivät ymmärrä poliittisesta pelistä mitään. Homot veivät meitä kuin pässiä narussa ja teimme heidän kanssaan huonon sopimuksen. Nyt se kostautuu, sillä eilen kerrottiin, että helsinkiläiskirkot alkavat vihkiä homoja kirkossa. Tämähän on todella huono uutinen, mutta meille poliittisesti valveutuneille hyvin odotettu tieto. Se olisi täysin ollut vältettävissä jos olisimme tehneet paremman sopimuksen (vrt. Obaman tekemät sopimukset terveydenhuoltouudistuksessa) homojen kanssa. Meidän olisi pitänyt vaatia laki homoliitosta, eikä hyväksyä lakia tasa-arvoisesta avioliitosta. Siihen lakiin olisi silloin voitu kirjata, ettei kirkollista vihkimistä tule tapahtumaan. Tässä on vielä sellainen asia, että jos eivät olisi suostuneet, olisi voitu tehdä sopimus, jossa yksi kirkko eli Kallion kirkko, olisi homokirkko. Kalliossa kai homot pitkälti muutenkin asustelevat.

Suvakit on ihmeellistä sakkia. Minusta tuntuu, että se varsinkin juuri Kallioon pesiytynyt asenne, ettei millään ole väliä, on todella huono juttu. Huumeet on jees, homoilu on jees, kaikki on jees. Nyt oli A-Studiossa jo tällä viikolla puhetta jostain sateenkaariperheistä. Eikö olekin ihmeellistä. Aloin miettiä, että missä hitossa tässä nyt mennään. Olemmeko me samanlaisia syrjintää harrastavia kuin valkoiset mustia kohtaan 50 vuotta sitten Amerikassa vai olemmeko me joutuneet vain sellaiseen tilanteeseen, joka on aivan uskomaton koijaus, totuuden vääristymä, jossa me olemme tilanteessa uhreja?

Minä en ainakaan ymmärrä minkään sateenkaariperheen olemassaolon tarpeellisuudesta mitään. Siis homoilu ei ole laitonta. Jos joku haluaa homoilla, niin homoilkoot, mutta ei sillä kyllä oikeasti ole mitään tekemistä perheen kanssa. Perhe syntyy silloin, jos mies ja nainen menevät naimisiin ja haluavat perustaa perheen. Siis jos haluavat, ei ole pakko. Ei siinä silloin mitään sateenkaarta silloin ole. Kaksi äijää tai kaksi naista ei ole perhe. Se on ihan fakta. En muutenkaan oikein luota varsinkaan naisparien todellisuuteen. Lehdessä luki joku aika sitten, että oikeastaan kaikki naiset ovat osittain bi-seksuaaleja ja naisilla on seksuaalisia kokemuksia nykyään paljon toisten naisten kanssa. Minusta tuntuu, että menevät yhteen toisen naisen kanssa, vaan siksi, kun se elämä on helpompaa kuin miehen kanssa. Muutama julkisuuden henkilökin on ollut monta kertaa jo miehen kanssa suhteessa. Sitten yht’äkkiä muuttuu muka lesboksi. Se on roskaa. Itse olen sitä mieltä, että kun ikää tulee enemmän ja seksi kiinnostaa vähemmän tai ei ehkä ole enää kiinnostava miesten silmissä, niin hankitaan sitten joku naisystävä, jonka kanssa voi kutoa ja paijata kissoja. Tuntuu vähän siltä oikeasti tämän tilanteen olevan.

Miten nylkyt sitten liittyvät tähän? No hehän eivät edes pyri juoksemaan yleensä. Hölkkä on hölkkää ja juoksu on juoksua. Hölkkä ei johda oikeastaan mihinkään. Vuodesta toiseen 4-5h tuloksia ja muka käyvät lenkillä, vaikka jokainen tietää, että esim. 2h puolikkaan ajan tehnyt ei ole lenkkeillyt ikinä. Samalla nämä samat henkilöt ovat aina niitä suvakkeja. Mitä hitaampi ”juoksija” esim. niin sitä löysemmin hän tekee kaiken muunkin elämässään. Homoilu on heistä ihanaa, samoin SAK:n lakkoilu. Kätilöiden ja sarisairaanhoitajienkin ylimpiä ystäviä ovat juuri he. He äänestävät vihreitä ja vasemmistoa. Heissä ei ole selkärankaa, eikä heillä ole mitään vaatimustasoa. Minulla on ja sanon vielä sen, että minä lähden aina liikkeelle oikeudenmukaisuudesta, joka on hyvin punnittu omantunnon kautta. Ts. vaikka vastustan tasa-arvoista avioliittolakia, niin se ei tarkoita sitä, että syrjisin homoja samalla tavalla miten Amerikassa mustia on syrjitty. Homoilu on vain yksinkertaisesti erilainen genren laji, johon kuuluu vähän erilainen elämäntapa. Ei silloin pidä mennä sotkemaan kaikkia asioita ja olemassaolevia rakenteita. Heille pitää luoda oma systeeminsä, joka sopii juuri siihen elintapaan parhaiten, eikä sotkea heteroiden avioliittoa.

Mainokset