Prätkäkausi loppui

dsc_2913Keskiviikkona tulee kuulemma lunta ja nyt kun liike oli auki myös lauantaina, niin päätin viedä prätkän talvisäilytykseen. Piha oli aivan täynnä pyöriä, mikä viittaa siihen, että kaikilla loppuu kausi samoihin aikoihin. Viimeiset viisi syksyä kausi on jatkunut pidemmälle ja jos olen joskus marraskuun lopussa vienyt, niin ei siellä pahemmin muita ole samoihin aikoihin ollut asialla. Nyt oli hyvä syksy, kun ei satanut juurikaan, joten ihmiset ajoivat varmaan innokkaasti ja kun lunta tulee noin aikaisin, niin se on sitten loppu slut suht samaan aikaan kaikilla. Harvinaislaatuisesti, omalla kohdallani siis jo lokakuun puolella.

Tultuani sieltä ehdin vielä juosta kympin ennen saunaa. Aika ikävää vain juokseminen tällä hetkellä. Akillesjänne todella kipeänä ja reidet sekä pohkeet kiristävät. Täytyy kyllä venytellä ja jumpata jollain tavalla.

Mites nyt sitten pääsee liikkumaan kätevästi, kun pärrä on veke? No, täytyy varmaan ostaa julkisiin kuukausilippu niin ei tartte kävellä autolta niitä hitonmoisia matkoja.

Mainokset