Naisasioissa takaisku

NUP_155345_0649.jpg”Ihastumiseni” Rachal Zaneen on kokenut takaiskun. Jos joku ei tiedä, niin Rachal Zane on sarjassa Suits (Pukumiehet) Pearson, Spector, Litt lakiasiaintoimistossa työskentelevä paralegal, joka samalla opiskelee Columbia Law Schoolissa. Rachel on fiksu, määrätietoinen, ahkera, mukava ja erittäin kaunis. Siis käytännössä ihannenainen.

Käsikirjoittajat voivat rakentaa ihannehahmoja, sillä näyttelijät näyttelevät eli se näyttelijä ei välttämättä ole itse (toisin kuin roolihahmonsa) ihana. Rachel Zanea näyttelee Meghan Markle ja noin päällisin puolin hän on vaikuttanut olevan ihan jees. En ole tosin mitään stalkkausta harrastanut tietääkseni sen tarkemmin. Nyt kuitenkin viime viikolla julkisuuteen tuli tieto, että hän seurustelisi prinssi Harryn kanssa. Olin devastated. Perhana, matto vedettiin jalkojen alta. Sitten ajattelin, että ehkä se on samoin kuin Volkswagenin vetäytyminen rallista vain huhu. Eilen tuli sitten lisäinfoa. Luin artikkelin, jossa kerrottiin heidän tavanneen jossain tilaisuudessa Torontossa, jonka jälkeen prinssi Harry olisi pommittanut niin paljon tekstiviestejä, että Meghan oli suostunut tapaamaan ja sen jälkeen homma olisi lähtenyt lapasesta. Meghan oli tässä vaiheessa vielä seurustellut jonkun toisen kanssa (toimituksen huomio: ei minun kanssani). Myöhemmin illalla, kun olin palaamassa vesijuoksemasta, luin jutun, jossa joku Samantha kertoo, että Meghan olisi kusettaja, huijari, joka on koko elämänsä halunnut prinsessaksi ja valinnut nyt Harryn, koska pitää punatukkaisista. Samantha siis antaa ymmärtää, että Meghan olisi ns. golddigger. Ai niin, Volkswagenkin sitten oikeasti vetäytyi ralleista.

Minä en tajua, miten joku haluaisi olla prinsessa, jos vaihtoehtona olisi olla lakinainen. Olen järkyttynyt, mikäli tämä ristiriita Rachelin ja Meghanin välillä pysyy. Olen myöskin järkyttynyt, mikäli Meghan jatkaa seurustelua prinssi Harryn kanssa. Ei siinä mitään, jos neitokainen seurustelisi jonkun taviksen kanssa, jolloin he eivät olisi lehtien palstoilla esillä, jolloin Suitsin voisi katsoa normaalisti. Nyt jos ovat koko ajan lehtien palstoilla, niin en voi keskittyä ko. sarjaan, koska ajatukset Rachelista upeana lakinaisena vaihtuvat mielessäni joksikin muuksi. Tämä on järkyttävä epäkohta.

Btw, missä ovat ne tosielämän Rachel Zanet, upeat naiset, jotka eivät ole näyteltyjä hahmoja?

Mainokset