Jag hade säkä!

PSX_20170112_161629.jpgSeuraava tarina on tosi. Viime talvena olimme Hämeenlinnassa HPK-HIFK -pelissä. Illalla menimme Skogster-yökerhoon, jossa oli loistava meininki. Näin siellä tanssilattialla mimmeillä hillopurkkeja käsissään, joissa oli jotain teen näköistä juomaa. Kyselin yhdeltä mistä sitä saa, niin näytti yhtä kauempana olevaa baaritiskiä. Me olimme silloin juoneet Brooklyn American Alea longneck-pullosta. Päätin, että pakko saada juoda hillopurkista.

Menin tiskille ja kysyin mikä juoma tulee sellaiseen lasiin. Baarimikko lausui niin kummallisesti sanan garage, ettemme ymmärtäneet mitä hän sanoi. Hän sanoi sen monta kertaa ennen kuin tajusimme. Ehkä se oli joku paikallinen ilmaisu, olimmehan maalla. Vieressäni ollut nainen halusi samanlaisen, mitä minullekin kaadettiin sen vuoksi, kun hänkin huomasi, että on hillopurkki. Juttelin hänelle siitä, että haluan sellaisen lasin kotiinkin ja hänkin halusi. Niinpä seuraavalla viikolla yritin selvittää Koffilta saako niitä hankituksi, mutta ei niitä ollut myynnissä. Useilla ulkomaalaisilla panimoilla on verkkokauppa, jonkinlainen fanishop, josta saa sen merkin tuotteita ostaa, täällä ei.

Tämän jälkeen on muutaman kerran ollut sellainen tunne, että nyt natsaa, mutta ei ole siltikään onnistunut. En ole saanut ostetuksi hillopurkkia kunnes tänään. Kävin K-Supermarketissa ostamassa jäätelön ja siellä se oli tämä kampanja. Kylmäkaapissa neljä erilaista Garagea, joista valitsin Hard Ice Tean, joka näyttänee samalta kuin silloin Hämeenlinnassa, saattaa olla jopa sama juoma.

Parasta tässä on se, että vaikka juon äärimmäisen harvoin lonkeroita, niin joskus juon esim. saunan jälkeen tai kesäkuumalla, eikä ole ollut oikein optimaalista lonkerolasia kunnes nyt. Hillitön munkki kävi! Tekisi mieli juosta ilosta talon ympäri.

Mainokset