Luppoajan viettoa ympäri kaupunkia

PSX_20170126_131940.jpgTänään ollut vähän luppoaikaa, joten päätin kierrellä kaupungilla. Ensiksi Stockalle. Unohdin yhdet Calvin Kleinin housut. Ne oli ihan superhienot, siis sellaiset, jotka täräyttävät saman tien kuin timantit konsanaan. Näin ne kun olin yhden henkilön kanssa lounaan jälkeen ohikulkumatkalla. Siellä oli monia kokoja, mm. W29 L 32. Ne olisi pitänyt lyhennyttää, mutta olisivat muuten sopineet. En ehtinyt siis kokeilla silloin, koska meillä oli kiire. Olisi pitänyt kokeilla ja ottaa vaatturi ottamaan mitat, maksaa ja lähettää laitettavaksi. Se siis jäi ja unohtui. Sain nyt yöllä paniikinomaisen muistutuksen asiasta ja niinpä aamulla oli pakko lähteä sinne ja kas kummaa, kaikki oli myyty. Varmaan venäläiset ostaneet, suomalaiset eivät osta noin hienoja housuja. Harmi vain, että yleensä lihavien venäläisten joukosta on löytynyt 29 tuuman mies. Mä en tiedä oliko ne laitettu aleen vai mikä juttu ja menneet nyt siksi. Ne eivät olleet alekasassa silloin alunperin. Se oli minulle suuri isku. Rehellisesti sanottuna vastaavankaltaisia housuja minulla ei ole, enkä ole nähnyt kenelläkään muulla olevan. Yhtä makeita siis. Piru vieköön.

Piti keksiä pettymykselle vastapainoa. Niinpä lähdin hengailemaan. Pläräsin kännykkää ja näin, että Spiegelaun rypytetyt IPA-lasit, jotka on valmistettu yhteistyössä kahden craft beer valmistajan kanssa kuten Sierra Nevadan, olivat Verkkokauppa.comissa naurettavaan alehintaan 14,90€/6 lasia (Stockmannilla 19,90€/2 lasia). Ne ovat tosiaan kuulemma kahden USA:n johtavan IPA-panimomestarin kanssa yhteistyössä kehitettyjä ja tuollainen olut pitäisi tulla niissä oikeuksiinsa. Alunperin olen ajatellut, että ovat vähän turhan ohutta lasia ja lisäksi ovat olleet joka paikassa aika kalliita. Nyt olivat puoli-ilmaisia, joten päätin lähteä sinne. Ysi olikin poikkeusreitillä, joten jouduin kävelemään kasin pääteasemalta sinne. Plussaa ja kuraista, housut likaantuivat hieman. Itseasiassa likaantuivat jo spårassa, kun yksi läski akka potkaisi vahingossa minua sääreen.

Ostin lasit ja päätin mennä näköalaterassille, sillä eilen oli kuulemma laituriin saapunut Tallinkin uusi alus Megastar, joka aloittaisi liikenteen sunnuntaina. No, ei se siellä nyt ollut, ehkäpä koeajolla. Otin kuitenkin kuvan minusta ja IPA-laseista Mig-hävittäjän vieressä. Tämän jälkeen laskeuduin hissillä taas alas ja kävelin kasin päätepysäkille takaisin. Sieltä kasilla sitten Töölöön. Mechelininkadulla näin, että puut on kaadettu (oli juttu Metro-lehdessä). Niinpä hyppäsin kyydistä pois ja otin kuvan.

PSX_20170126_134905.jpg

Kävin lounaalla ja muilla asioilla ja piristyin. Jotenkin se suuri takaisku, housupettymys on vähän mennyt taka-alalle. Tulen ikuisesti, varmaan vuosikymmeniä muistamaan sen takaiskun, mutta en usko, että se jää minua niin paljon vainoamaan, kun lähdin välittömästi rakentamaan uutta positiivista virettä tälle päivälle. Nyt on hyvä tehdä muutama tunti hommia ja mennä sitten salille. Tänään voisin juosta kun eilen tein vain muuta, kevyempää liikuntaa.

Mainokset