#Gymflirt

Nyt on niin, että olen päättänyt ryhtyä gymflirt-asiantuntijaksi. Bildissä oli tänään nimittäin tällainen juttu. Katsokaanpas johdantoa (vapaa käännökseni):

Heitä on kuin hiekkaa meressä – fitnesssinkkuja. Miehiä ja naisia kauniilla vartaloilla, mutta ilman partneria. Onko sinullakin halu jälleen rakastua? Miksei suoraan gymillä? Kevättä rinnassa salilla vuoden ympäri. Hiki valuu, hormonit virtaavat – sali voi olla ideaalinen paikka flirtille, jos vältät sudenkuopat. Tässä 5 tee ja älä-tee vinkkiä sinun ensimmäiselle gymflirtille.

Syitä gymflirtille on monta: motivaatio takaa – kun kaunis naapuri tai mukava työkaveri samalla salilla treenaa, on vielä motivoituneempi jatkamaan! Piukat sporttikuteet antavat lisäksi mahdollisuuden suoraan arvata, miltä alla näyttää. Suuri etu: missä muualla voi flirttipartnerin vartaloa arvioida niin hyvin kuin salilla, missä muualla mennään niin huolettomasti ulkonäön suhteen? Treenin jälkeen ollaan hajalla ja ei-stailattuja – mitä pahempaa voisi sen jälkeen enää tulla?

Heureka! Tässä se on, miksi naiset tsiigailevat niin paljon. Baltsu vähissä vaatteissa kerää gymflirttiä kuten kaikki muutkin hyväkuntoiset ihmiset kauniine vartaloineen. Siksi gymflirt on parempi kuin vaikkapa Tinder. Heidi Suomi ja se laulaja: harrastakaa gymflirtiä!

Mennään ohjeisiin:

Tee:

Vastapuolen treeniasusta puhuminen on aina hyvä. Jokainen on mielellään hyvinpukeutunut ja sallii siitä komplimentin.

Älä tee:

Latteat kehut kuten ”vasen reitesi on kuin joulu, oikea reitesi kuin uusi vuosi. Saanko tulla pyhien välissä käymään?” pysyvät sitä vastoin mielummin urheilukassissa.

Eli kun Esportissa on hopeakenkä, joka tunnetaan siitä, että hänen mustissa Adidas-treenikengissään on sivussa takana kantakaistale, joka on kiiltävä ja hopeanvärinen, niin jos hänelle suoraan asiasta mainitsisin, että ne ovat makeat kengät, niinkuin ovatkin, niin se olisi täysosuma. Itseasiassa ilman niitä kenkiä en tietäisi koko mimmiä. Bongasin ne kengät sivusilmällä kerran soutulaitteelta ja sen jälkeen olen huomannut hänet salilla. Sama koskee Miss Polarin valkoista M400 mittaria. Eilen foam rullailtiin hopeakenkän kanssa 90 asteen kulmassa vierekkäin, mutta en maininnut kengistä. Olin häveliäs, en gymflirttailija.

Mennään toiseen ohjeeseen:

Tee:

Auta vaikeuksissa. Vastapuoli on viimeisten toistojen kanssa vaikeuksissa tai katsoo epäuskoisena laitetta? Tarjoa apuasi ja pääsette luontevasti keskustelemaan.

Älä tee:

Älä esiinny kaiken tietävänä yliopettajana.

En bodaa, joten en pääse auttamaan, jos jollain jää penkillä painot rinnalle. Muuten sen sijaan olen kyllä keskustellut treenaamisesta ja olen joskus näyttänyt jollekin esim. juoksun kadenssia matolla. En potentiaalisille, vaan muuten vaan osana treenausta ex tempore. Tottakai autan, jos joku ei jotain osaa.

Kolmas ohje:

Tee:

Rupattelu salin rennossa ilmapiirissä. Teillä on ainakin yksi yhteinen asia: rakkaus urheiluun. Hänellä on juuri treenissä tauko tai hän vaihtaa laitetta? Kysy hänen treeniohjelmastaan tai riko jää puhumalla fitneksestä.

Älä tee:

Etkö näe fuck-offia otsassa? Älä puhuttele toista ikinä, jos hän on keskellä vaativaa sarjaa. Muita merkkejä: kuulokkeet korvilla, keskittynyt katse tai tarkoituksellinen poiskatsominen. Silloin tulisi jättää väliin.

Kuulokkeet ovat kyllä paha. Monesti juuri naisilla on kuulokkeet salilla. Muutenhan juttelen melkein kenen kanssa tahansa. Varsinkin jätkät tunnen melkein kaikki, kun niiden kanssa jubataan saunassa ja pukuhuoneessa. Miss Polarin kanssa tein kerran tuon virheen itse, että katsoin tarkoituksella ohi. Hän käveli 10cm päästä ohitse. Kun hän meni niin läheltä, niin oli vaara, että naamamme koskettavat, joten katsoin ohi siinä vaiheessa.

Seuraavaan ohjeeseen:

Tee:

Ryhmäliikuntatunnilla ollaan lähekkäin ja voidaan vaihtaa katseita ja havaita heti, onko molemminpuolista kiinnostusta. Vinkki: etsi tunti, jolla on pääasiassa vastakkaista sukupuolta.

Älä tee:

Huone on täynnä ja vastapuoli ei voi edes muuta kuin katsoa kohti tai sinua joskus vahingossa koskettaa? Tämä ei ole takuulla lähtölaukaus suurelle rakkaudelle – jos olet epävarma, niin mieluiten luovuta!

Joo, ryhmäliikuntatunneilla on kaikissa paljon naisia. Monestihan siinä jutellaan jo venatessa sinne tunnille. En oo kyllä nyt käynyt millään tunneilla. Sanoisin kyllä myös vinkkinä, että Esportin juoksumatot ovat ”tarjottimella”, joten kyllä niitä katseita vaihdetaan, kun joku kävelee siitä edestä tai jopa sieltä ryhmäliikuntatunnilta juoksumatolle. Ne katsovat alaspäin, joten ne näkevät sinut paremmin kuin sinä näet heidät. Sama menee toistepäin eli mattojen edessä kävelijän näkee matolta paremmin kuin mitä hän näkee sinut, sillä hän katsoo silloin yläviistoon.

Vinkkejä piti olla viisi, mutta niitä on enemmän. Laitetaanpas hanaa:

Tee:

Kysy, jos voitte vaihtaa laitteita ja anna sporttinen kohteliaisuus. Tärkeää: älä kysy jotain, mihin voi vastata kyllä tai ei.

Älä-tee:

Identtisiä laitteita on vapaana? Jälleen voimassa: luovuta – jos huomataan, että kysymyksesi on keinotekoinen, olet nopeammin ulkona kuin voisit olla mukana.

Tämä on jotenkin omituinen. Salilla on paljon laitteita, eivätkä ne ikinä ole niin täynnä, että tollaisia kysyisin. Mua ärsyttää se, jos teen max 3 sarjaa, niin joku haluaa tulla siihen väliin säätämään penkin korkeutta ja painoja. No way!

Tee:

Hyvää yrittämistä. Haluat todella onnistumisia juhlia ja kehittyä.

Älä-tee:

Liioiteltu hardcore-treenaaminen vaikuttaa ei-puoleensavetävältä. Vain sängyssä ähkitään!

Siis onko kilpaurheilu huono juttu? Jos treenaa täysiä salilla vaikka juosten kovaa matolla, niin sitä pidetään vähän kuin panemisena? En tajua tätä. Treenaan aina tosissani.

Tee:

Asusi on sporttinen ja seksikäs? Täydellistä!

Älä-tee:

Nakukulttuuri. Kuntosali ei ole nudistiranta. Vastakkaiselle sukupuolelle pitäisi jättää vähän fantasiaa asuvalinnassa. Muskelipaita ja hienhaju ovat toivoton yhdistelmä.

En ole ÄIÄ, joten kuulun kyllä mielummin tuohon sporttiseen ja seksikkääseen kuin muskelipaita ja hienhaju -kategoriaan.

Loppuun toteavat, että paras argumentti flirttailuun on se, että se on hauskaa. Rennon jubailun jälkeen voi seuraavalla flirttitreenillä seurata toinen ja ratkaiseva erä.

Joo, eli gymflirttailemaan!

Mainokset