Are you NOCCO enough?

IMG_20170201_092918_728.jpgTänä aamuna toinen kohtaaminen NOCCO – No Carbs Companyn funtionaalisen energiajuoman kanssa. Viime kesänä lenkkeillessäni Hietsussa oli joku tapahtuma, jossa ystävällinen promopimu antoi maistiaisia, mutta hän ei osannut sanoa, missä tuotetta myydään. Hän sanoi, että kyllä jossain fitnessverkkokaupassa on, mutta sekin juttu jäi kesken, kun hänen piti lähteä kojun ulkopuolelle norkoilemaan ja jubailemaan kaverinsa kanssa.

Eilen näin sitten netissä Verkkokauppa.comin bannerin. NOCCOa olisi 24-pack hintaan 20 euroa. Se oli helpompaa ostaa sellainen, eikä käydä joka aamu erikseen ostamassa energiajuomaa (tai joskus kyllä ostan jo edellisenä iltana). Kun klikkasin banneria, niin hinta olikin vain 16,90€, siis 24 tölkkiä. Jos yhden tölkin haluaa ostaa, niin se on Verkkokauppa.comissa 2,50€. Tuo on kaikkiin energiajuomiinkin verrattuna jo todella edullinen. Jotain 70c per tölkki ja kun on pantillinen tölkki, niin sisällön hinta reilut 55c. Kofeiinia kuitenkin 180mg (55mg/100ml, 330ml tölkki). Eli jo puhtaasti piristymismielessä hyvä diili.

Tiesin, että no carbs on hyvä juttu, kun ei tule turhia virvoitusjuomasokereita. Jossain vaiheessa K-Supermarket Postitalo myi vastaavia TRUE-merkkisiä BCAA energiajuomia eurolla ja ehdin niitä varmaan joku 6kpl tempaista kunnes tarjous loppui ja siirryin takaisin normienergiajuomiin. En kuitenkaan ikinä ottanut selville, mistä on kysymys. Superfoodia, mutta mikä juttu. Nyt luin, että tässä on siis sellaisia aminohappoja, joita syntyy kun elimistö rikkoo proteiinia eli kun juo tämän juoman niin ne ovat välittömästi käytössä, jolloin palautuminen nopeutuu ja ilmeisesti (koska on fitnesspimujen suosiossa) lihakset kasvavat. Ne kiskovat tätä silloinkin, kun on kisadieetti päällä. Fitneksessä siis.

Treenaan illalla, joten en mä tätä juomaa näin suurella kofeiinimäärällä sen treenin jälkeen juo, vaan se korvaa tavallisen energiajuoman näin aamuisin. Siis nyt niin kauan kuin Verkkokaupasta haettu 24 tölkkiä riittää eli vajaat viisi viikkoa. Luulisi, että se silti parantaa palautumista, vaikka sitä tuleekin vasta seuraavan aamuna, eikä heti treenin jälkeen ja jos ei paranna niin ainakin saan sen kofeiinin.

Kävi muuten salitreenistä tuo hakureissu. Hyppäsin Esportista treenin jälkeen ysiin, jolla ajoin sinne Verkkokauppaan Jätkäsaareen. En viitsinyt mennä samalla takaisin ja vaihtaa ennen Kamppia Larun dösään, vaan ajattelin, että kävelen Salmisaareen. Olen joskus laivallekin mennessä kävellyt tuon välin Jätkäsaari Salmisaari ja se on ehkä 20 minuuttia. Nyt kun oli selässä reilu 10 kiloa sis. läppärin ja paljon papereita, kirjoja jne. materiaalia ja edessä toinen reppu, jossa salikamat, niin kädessä kun oli vielä arviolta 8 kiloa NOCCOa (muovikassit olivat loppu, kassatypy teki minulle kantokahvan ja vaihdoin aina välillä kättä), niin se oli vähän kuin olisi marssinut kahvakuula kädessä. Tuntuu tänään olkapäissä tuo treeni.

Ei ole hassumman makuinen tämäkään juoma. En kyllä ole kauhean kranttu energiajuomien maun suhteen. Ehkä Red Bull on parasta, mutta sen hinta on noussut ja tölkki on pieni. Niinpä tulee usein valittua joku muu. Ihan bensiinin makuisia en pysty juomaan, mutta suurin osa menee hyvin alas. Tämä on hyvä ja ehkä vähän terveellisempi vaihtoehto. En tiedä sitten heidän sloganistaan Are you NOCCO enough? Riittääkö 24 tölkkiä vai ei? Aika näyttää.

Lisätietoa http://www.nocco.fi

Mainokset