Parturi aloitti perjantain

Eilenkin tuli juostua. 12km @ 4.35min/km, kulku oli hyvää. Syke oli jossain 130 tienoilla. Mukava lenkki. Sitä ennen keskivartaloa, jota ennen 5000m soutua.

IMG_20170203_104701_515.jpg

Unet olivat vähän huonot, sillä heräsin jo kuudelta nukuttuani joku 4,5 tuntia. En oikein voinut enää mennä uudestaan kunnolla nukkumaan, vaikka vähän torkuinkin vielä, sillä piti herätä parturiin. Yleensä minulla on ollut parturiaika valmiiksi edellisellä kerralla varattuna, mutta kun syksyllä oli erinäisiä esteitä ja sairasteluita, niin kasvatin sitten sellaisen surffarin tukan. Viime aikoina se riistäytyi käsistä ja se oli vain yksinomaan epäsiisti. Kun sinne pitää soittaa vanhanaikaisesti puhelimella ja sitten toisaalta, kun parturilla on tilauskirjat yleensä täynnä, niin olipa hyvä tuuri, että kun lopulta muistin soittaa ns. virka-aikaan, niin sain sovittua ajan ennen kuin hän lähtee talvilomalle.

IMG_20170203_110306_050.jpg

Tarkoitus oli luonnollisesti ottaa lyhyt, mutta kun oli vähän venähtänyt, niin hän sanoi, että siitä voi tehdä nyt vaikka mitä. Ehdotti saksilla leikkaamista, eikä koneella vetämistä edestä ja sivuilta. Ajattelin, että olkoon. Yhteistyömme on kestänyt ainakin 10 vuotta, näyttäkööt mitä haluaa tehdä ja ensi kuussa otetaan sitten lyhyeksi valmiiksi kevään koitoksiin.

Tuli sitten tällainen.

Mainokset