Monday, Monday…

IMG_20170320_092209_436.jpgTaitaa olla sellainen laulukin. Nyt on joka tapauksessa maanantaiaamu. Eikö olekin reilua, että viikonloppuna oli todella ankea sää sekä lauantaina ja sunnuntaina. Nyt kun on maanantai ja pitäisi tehdä hommia, tuolla on aivan mahtava auringonpaiste.

Viime viikko oli vähäisen lenkkeilyn aikaa. Jonkun kumman syystä sen vatsaviruksen jälkeen treeni ei ole purrut, enkä ole ollut valmis kovempiin vetoihin. Pitkään oli myös väsymystä. Nyt se väsymys on ilmeisesti pois tai olen nyt tätäkin kirjoittaessani väsynyt, mutta se johtuu vähäisestä nukkumisesta. Eilen juoksin pitkiksen 26,3km ja silti illalla ei väsyttänyt ollenkaan. Sain unta vasta klo 2.30 ja heräsin klo 7.15 vartin ennen herätystä. Eli siinä tulee vajaat  5 tuntia. Viikonlopun kaksi muuta yötä tuli kyllä nukuttua sellaiset 6-7 tunnin yöunet.

Laitoin aamulla Instagramiin kuvankin tästä väsymyksestä (kts sivun ylälaita) ja opin uuden sanan. Rad, joka ei ole vain saksaksi pyörä, vaan englanniksi se vastaa slangisanana vähän samaa kuin awesome. Joku triathlonmuija oli kommentoinut niin tuohon kuvaani. En ehkä näytä niin väsyneeltä sittenkään.

IMG_20170319_190456_783.jpg

Eilen näytin pitkiksen jälkeen enemmän väsyneeltä, kun otin kuvan 90 luvun Festina-lippis päässäni. Nyt kun minulla on kilpapyöräkin niin pitää katsoa varusteita. Tuo on ainoa fillarilippikseni. Kaverini Jack lähetti sen minulle Festina affairin jälkeen. Se on vähän haalistunut. Olen ajanut se päässä viime vuosikymmenellä maastopyörällä ja pessyt pesukoneessa.

Viime viikon treenit menivät seuraavasti: ma lepo, ti vesijuoksu 50min, ke lepo, to fillarin kantamista ja muuta kävelyä reilu 5km + semireipas 15,5km lenkki, pe vesijuoksua 52min, la kevyt lenkki 15,5km (vedin pe vesijuoksun minikapealla vyöllä ja se oli kovempi treeni, jalat olivat vähän la jumissa lenkillä), su pitkis 26,3km. Yhteensä juoksua 57,3km. Kaikki ulkona. Tavoitteeni on välttää viime kevään virheet ja totuttaa kroppa nyt ulkojuoksuun hyvissä ajoin ennen kuin osallistun juoksutapahtumiin.

Mainokset