Uusi fanitustapa

Olen kerännyt viime aikoina uudenlaisia naisfaneja. He lähettävät minulle Instagramissa yksityisviestein alusvaatekuviaan. En tiennyt, että siellä voi edes yksityisviestejä lähettää, mutta niin se vain on. Tässä on tasa-arvo vähän kaukana, sillä jos mies lähettäisi naisella alusvaatekuvansa, olisi hän hyvin äkkiä poliisin juttusilla. Kun nainen tekee saman niin se on ihan ok. Tässä tapauksessa se pääsääntöisesti onkin ollut.

Joskus 2001 olin sairaan seksuaalisen häirinnän kohteena. Sattumalta juttelin yhden tutun mimmin kaverin kanssa Tigerin VIPissä silloin, kun Sedu oli juuri rantautunut Helsinkiin ja se paikka oli siinä Yrjönkadulla. Se nainen ilmeisesti sekosi jotenkin siitä keskustelusta, sillä tapahtui seuraavaa. Kesäkuun alussa 2001 DBTL:ssä tämä nainen keplotteli itsensä minun viereen istumaan, kun olimme Samppalinnassa isolla porukalla lounaalla. Sitä ennen oli ohjelmassa ollut Aurajoesta lähtenyt purjehdus, enkä ollut huomannut mitään. En siis osannut millään tavalla varautua. No joka tapauksessa Samppalinnassa nainen alkoi kähmiä minua pöydän alla ja yritin huiskia hänen kättään veke. En voinut oikein järjestää kohtausta, sillä seurueessa oli ulkopuolisiakin ihmisiä, ei pelkästään läheistä kaveriporukkaa. Ajattelin, että se loppuu siihen, kun huidoin hänen kätensä toistuvasti veke.

Illalla menimme yökerhoon kaveriporukalla ja kuulin yhdeltä kaveriltani, että muka seurustelen tämän hullun naisen kanssa. Hän oli levittänyt sellaista tietoa. Sitten hän hyökkäsi yhdessä vaiheessa jostakin kulman takaa ja yritti pakottaa minut olemaan hänen kanssaan. Teen kuulemma suuren virheen jos en suostu. Hän oli ihan hullu, ei hyvännäköinen ja jostain Vantaalta. Pääsin tilanteesta eroon torjumalla hänet näkyvästi pariin otteeseen. Vielä senkin jälkeen joku oli käsityksessä, että olisin sen muijan kanssa. Seuraavana päivänä ajoin autolla Turussa ja olin jo aikeissa lähteä kotiin, kun tämä tuttu mimmi soitti, että voinko tulla hakemaan hänet jostakin. Menin sinne niin tämä hullu muija oli kanssa siellä ja hyppäsivät kyytiin kumpikin. Vähän ajan päästä tämä tuttu halusi jäädä pois. Yht’äkkiä jäin sen hullun kanssa kahdestaan autooni. Se oli oikeasti hyvin omituinen tapahtuma. Kuuntelin hänen selityksiään ja sain lopulta vakuutettua tarpeen jättää hänet kyydistä. Pääsin lähtemään Helsinkiin.

Sen jälkeen alkoi tulla soittoja ja viestejä, joihin en vastannut. Kerran vastasin vahingossa, mutta löin luurin korvaan. Tuli heinäkuu ja Hangon regatta. Silloin oltiin rantasaunassa saunomassa niin yht’äkkiä kun tulin saunasta munasillani niin ne mimmit olivat kaikki siellä saunan terassilla perhana. Tämä hullu ahdistelija mukaan luettuna. Senkin tilanteen sain selvitettyä lopulta ja taas luulin, että homma loppuu. Myöhemmin sain kyllä vielä mm. kalsareita postissa ja lähetyksessä luki: haluan nähdä nämä päälläsi. Ne olivat väärää kokoakin ja aivan kammottavat. Kaiken kaikkiaan tuo case oli todella ahdistava. Luulin jossain vaiheessa, että tulen hulluksi.

Onneksi se sitten loppui. Tämä tuttu, niin sen kanssa tuli jonkun verran pidettyä yhteyttä. Vähän aikaa liikuin sen kanssa joskus. Oli vähän liikaa baareissa riekkumista kyllä se touhu ja sitten muutama vuosi myöhemmin kun hän muutti ulkomaille, niin satuimme broidin kanssa samaan kaupunkiin vapun aikana lomalle niin silloin broidi ja se mimmi olivat sopineet, että menemme porukalla illalla ulos. No emme ehtineet kunnolla edes hotellillekaan, kun piti lähteä syömään ja sitten yökerhoon. Tuo oli 2005. Siitä 4 vuotta, niin soittivat. Hän ja pikkusiskonsa. Tämä sisko oli siellä käymässä ja puhelun tarkoitus oli, että se pikkusisko halusi mennä kanssani naimisiin. Olin muutaman kerran tavannut häntä ihan epämuodollisissa merkeissä. 2002 hän lähti kanssani kaverin synttäreille. Kaveri ja hänen kaksi kaveriaan täyttivät 30v, joten järjestivät 90v bileet, jossa piti pukeutua vanhuksiksi. En jaksanut sitä, mutta kun ei ollut avecia niin tämä pikkusisko sitten ehdotti tulevansa kanssani tai ne mimmit kai päätti, kun oltiin joskus baarissa, että tämä lähtee kanssani. Hän oli silloin kai 18 tai 19v, joten hyvä kontrasti siihen 90v menoon. Pari kertaa myöhemminkin olin hänen kanssaan jossain, mutta huvittavaa se tosiaan, että se oli päätetty, että menisimme naimisiin. En suostunut.

Tällainen, että minun ulkonäköäni kehutaan ja lähetetään alusvaatekuvia. Tai että kerrotaan, että olen hyvännäköinen, hyväkuntoinen ja näytän nuorelta, on tietysti ihan jees. Se on ihan hauskaa fanittamista silloin, kun siihen ei liity mitään manipulointia. Olen itsekin luonnollisesti huomannut sen, että olen hyväkuntoinen ja hyvännäköinen. Niinpä on ihan mukavaa kuulla sitä myös naisilta. Olen myöskin huomannut sen, että nykyään on jotenkin paremmannäköisiä naisia kuin ennen. Treenaavat ja pukeutuvat jotenkin naisellisemmin kuin ennen. Eivätkä kaikki ole kulahtaneita. Joskus oli niin että kaksvitosena kun saivat lounassetelit, niin lihoivat ja kulahtivat heti. Nyt moni treenaa ja on hyvässä kunnossa. En heille välttämättä tohdi lähteä mitään suoranaisia ehdotuksia heittämään, sillä kuten sanottua: se ei ole tasa-arvoista. Mies on helposti ahdistelija, nainen ei. Niinpä odottelen pikemminkin tarjouksia. Onhan niitä toki joitakin tullutkin. Yksi esim. pyysi minua viikonlopuksi Dubliniin. Ei ole vain oikein nyt aikaa tai mielenkiintoa tuollaiseen kun on tuhat rautaa tulessa ja pitää treenatakin. Parempi toki, että tulee tarjouksia kuin jos ei tulisi lainkaan. Kaljalle voisin lähteä tai jotain, mutten ihan jonkun alusvaatekuvan perusteella enempään tahdo sitoutua.

Tässä taitaa olla ikäpolvikysymys. Kun tulee hieman nuorempaa ikäluokkaa, niin heillä on tietotekniikka hallussa ja lähettävät sitten mielummin diskreetisti viestejä kuin alkavat tuolla julkisilla paikoilla kähmimään. Se on ihan hyvä suuntaus.

Me urheilijat olemme tällai ei nyt ihan julkkiksia, mutta kuitenkin esillä jollain tavalla. Siitä tuo viestittely ja fanitus varmasti johtuu.

Mainokset