Baltsu News: kilpailukalenteri

IMG_20170423_183154_066.jpg

Tämän viikon harjoitukset menivät hyvin. Keskiviikkona vitonen 17.48 ja perjantaina 15km nelosen kilsavauhdilla kevyesti. Tuntuu, että kunto on nousussa. Muutenkin kun sain pääsiäisenä luettua kirjan Aki Hintsa – Voittamisen Anatomia, niin sellaiseen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ajatuksen tasolla panostaminen kantaa hedelmää. Olen aika hyvällä fiiliksellä.

Niinpä päätin haluta palata kilpailukentille. Eilisessä Urheiluruudussa oli juttua puolikkaan sm-kisoista. Anna-Mari Hyryläisen haastattelu oli mielenkiintoinen, hänestä huokui jonkinlaista sellaista positiivista energiaa, jota juoksusta harvoin saa. Hän tietää, että on kunnossa, tekee hyviä suorituksia ja menestyy. Katsoin puolikkaan tulokset ja harmitti oikeasti etten ollut mukana. Siellä olisi ollut kiriapua.

Ilmoittauduin Helsinki Central Park -juoksuun kympille ja Helsinki Half Marathonille. HCP:stä ei oikein voi mitään odottaa. Ensinnäkin olen huono mäissä, eikä reitti ole tasainen. Lisäksi se on hiekkapintainen. Toivottavasti lumi sentään on sulanut, sillä viime vuoden reitillä on todella hyviäkin puolia eli se raastosuora ja lopun noin 700m loppusuora. Niistä saisi sitä raastofiilistä ja tottumista ulkojuoksuun. Sen takia sinne menen. Muutenhan kisa on tolkuttoman ylihintainen. Kaiken lisäksi se maksaa aina femman lisää per kierros matkan mukaan, mikä on jotenkin hupaisaa. Kisa sopii muuten kyllä kivasti ennen Vappua. Jälkipelit sitten golfklubin terassilla.

Helsinki Half Marathonista pidin kanssa, vaikka HCP:ssä saatu pakaravamma oli estänyt kovavauhtisen juoksun. Kisa oli tuloksellisesti huono, mutta tapahtumana ihan hyvä. Se on mukava kokea uudelleen plus paita ja mitali olivat ihan jees.

Täytyy nyt katsoa sitten rauhassa syksyyn, mutta tosiaan ihmeellisesti muutamassa viikossa on herännyt kilpailuhalu ja siksi pari ilmoa sisään. Niiden ei tosiaan tarvitse vielä mennä niin hyvinkään, vaan rakennan oikeasti nyt kuntoa pitkäjännitteisesti.

Mainokset