Viikonlopun mietteitä

IMG_20170515_094136_627.jpg

VÄHÄN KILSOJA

Nilkoissa on kyllä outoja tuntemuksia yhä. Ovat menneet vain pahemmaksi, vaivaavat jo kävellessäkin. En oikein tiedä pitäisikö venytellä vai mitä, mutta se on ehdottomasti tällä hetkellä pullonkaulana. Luulen, että pohjelaitetta on käytettävä ahkerammin. Niinpä päätin ottaa viime vkon iisimmin. Ma oli lepo, ti 15km juoksua + soutua 3000m, ke 8x400m, yht. 10km + soutua 2000m, to salitreeni + 50min AMT + soutua 5000m, pe 10km at 4.00 min/km + soutua 3000m, la 10km ja su lepoa. Juoksua tuli yhteensä siis vain 50km koko viikolla, mikä ei ole paljon. Perjantaina esim. vauhti tuntui hiljaiselta, mutten oikeastaan nilkkojen takia halunnut juosta enempää. Treenin jälkeen saunoessa ei ollut oikein edes fiilistä, että olisi tullut tehtyä mitään. Lauantaina kokeilin laittaa Ice Poweria niihin kipeisiin kohtiin. En ole vuosiin ko. ainetta käyttänyt, vaikka sitä kaapista löytyykin, mutta HCR:n kuvia instasta katsoessani asia nousi mieleen. Ehkä sitä voisi käyttää.

PRÄTKÄKAUSI ALKOI

IMG_20170513_164537_483.jpg

Periaatteessa kauden olisi tänä vuonna voinut aloittaa paljon aikaisemminkin, kun ei lunta ollut, mutta jatkuva takatalvi ja yöpakkaset, johtivat siihen, etten halunnut. Lauantaina lähdin aamupäivällä prätkää hakemaan ja kuten tämän postauksen pääkuvasta näkee, niin nyt arkiliikkuminen mennään taas Stadissa paikasta toiseen prätkällä. Se on helpointa ja mukavinta.

Lauantaina kun tulin Citymarketin kautta himaan niin siinä kauppakeskuksen ulkopuolella ulkomaalainen kundi nimeltään Bojan tuli juttelemaan pyörästäni. Kuulemma hyvännäköinen ja hyvä merkki. Halusi ostaa sen. Sanoi, että jos haluan joskus myydä, niin ota häneen yhteyttä. Antoi numberinsa. Kai se on sitten merkki siitä, että R.M. Heino on pessyt ja vahannut pyörän taas hyvin, kun heti olisi mennyt kaupaksi. Erikoinen kevät. Joku on halunnut ostaa tänä keväänä sekä autoni että prätkäni. Tässä jos olisi ollut tilanne, että pitäisi esim. ulkomaille muuttaa niin kätevästi olisin saanut nyt kaikki kaupaksi. Katsoin kyllä eilen vähän sivusilmällä Miamista kämppiä. Kyllä sitä aina miettii onko ilmastomme liian kylmä ja pohtii vaihtoehtoja. Ei tosin vakavasti juuri tällä hetkellä.

HCR EXPO

IMG_20170513_183044_940.jpgKävin Kalajärveltä tultuani HCR:n expossa. Olin jotenkin sivuilta katsonut, että se on klo 14 asti auki, mutta se olikin niin, että vain Inter Sport oli klo 14 asti. Olin Kisiksellä klo 13.05 ja kaikkea purettiin jo. Turha keikka siis siinä mielessä. Repussa oli jopa mukana lenkkareita, joita olisin voinut Tansaniaan lahjoittaa, kun siitä keräyksestä olin Instagramissa kuvan nähnyt, mutta eihän sellaista mestaa enää mistään löytynyt. Olivat keränneet jo kamat kasaan.

Sinänsähän minulle kelpaisi varsin mainiosti sekin, että tollaisen tapahtuman numerolaput pitää noutaa jo edellisenä päivänä, mutta toisaalta tuo on hyvin kotimaapainotteinen tapahtuma ja iltapäivällä, joten on luonnollista, ettei reissulla tahdota yöpyä, joten ne kamat haetaan samana päivänä ennen starttia, jos tullaan muualta Suomea tänne kilpailemaan. Se expo pitäisi olla auki tuntia ennen kilpailun alkua saakka. Eihän siinä ole mitään mieltä, että sinne mennään moneksi tunniksi gägäilemään. No okei, nyt ei ollut niin kylmä, eikä satanut, mutta sekin olisi voinut olla mahdollista. Mitä hittoa siellä sitten tekisi useita tunteja.

Mainokset