Esportin kevätbileet

IMG_20170520_065937_558

Eilen oli Esportissa bileet eli spring celebration. Ne olivat ihan hyvin järjestetty,  paremmat kuin edellisenä vuonna. Siellä oli sapuskaakin, mutten syönyt, koska olin syönyt kotona. Irtokarkkeja sen sijaan söin.

IMG_20170519_231559_600.jpg

Alkoholittomia juomia ei näyttänyt olevan tarjolla. Kerran hain vettä pukuhuoneesta, mutta kyllä olisi pitänyt hakea useammin. Join liikaa ja olin ekaa kertaa tänä vuonna kunnolla humalassa ja tänään krapulassa.

IMG_20170519_231229_409

Bileissä esiintyi Janna Hurmerinta.  Se oli ihan jees, että olivat hankkineet esiintyjän. Ainoa huono puoli oli ehkä se, että porukkaa olisi saanut olla enemmänkin.  Sattui taas niin hiton hyvä sää, joten moni ehkä ajatteli tekevänsä jotain muuta. Joka tapauksessa ihan jees ilta lukuunottamatta sitä, että tuli tiputeltua juomaa koneeseen vähän liikaa, osa jo kotona sekä matkalla bileisiin.

P.S. Hokat tulivat, mutta ovatkin liian pienet. Näyttää olevan todella snadia kokoa. UK 8.5 on valovuoden päässä esim. Mizunoista pituudessa.  Kokeilin jopa kerran kenkiä liikkeessä, mutta siellä ei ollut juoksusukkia sovitussukkina, vaan superohuet sneakersukat. En silloin huomannut, miten ahtaat ne kengät oikealla sukalla ovat. Ylläri, että oikea koko on loppuunmyyty, tämähän on taas mainio darrapäivän tieto tämäkin

Mainokset