Viikko kisan jälkeen ja Radler

IMG_20170618_161715_087.jpgViime viikon lauantain kisa meni huonosti. Jokainen täällä varmasti swn jo tietää. Tavoitteeni oli ottaa sen jälkeen rennosti, jotta palautuisin hyvin. Sunnuntaina otin palauttavan 64min vesijuoksua ja vajaat 15km kevyttä pyöräilyä. Sen jälkeen tuli alkuviikon karmeat kelit, minkä vuoksi ma-ti lepoa.

Keskiviikkoaamuna juoksin hidasta 6,6km. En meinannut jaksaa lainkaan, joten päätin keskeyttää lenkin ja kääntyä himaan. Illalla peliin. Torstai-iltana päätin juosta Seurasaaren selän ympäri. Takareidet tuntuivat olevan jumissa ja puskin vähän väkisin. Vauhti surkeata. Perjantaina huomasin etureisien olevan jumissa ja pe-illan sekä la-päivän lenkit olivat tahmeita. Heitin pe Kaivariin päin reilut 16km ja la Keilasatamaan n. 15km. Ne olivat tämän kesän parhaimmat lenkit kelin puolesta. Lämmintä ja aurinkoista.

Tänään juoksin sitten 25km, josta alkumatkasta seikkaillen tuntemattomilla seuduilla mm. Tapiolassa. Olin välillä vähän eksyksissä ja menin pihojen poikki mistä sattuu, joten senkin takia vauhti hidasta. Westendistä ostin 0,25l Cokiksen ja sen jälkeen vika kymppi oli reippaampaa. Akillesjänteissä oli taas kipuja, mutta jalkojen jumit ekaa kertaa paremmat. Ehkäpä parin viime päivän venyttelyt ja rullaukset ovat auttaneet.

Radler

IMG_20170329_223221_955.jpg

Kun asuin Saksassa, niin en juonut Radleria. Sitä pidettiin vähän naismaisena juomana. Alkoholia vain n. 2,5% ja puolet limua, joten ajateltiin,  miksi hitossa sitä joisi. Jossain vaiheessa Foster’sin 2% Radleria oli tarjouksessa K-Supermarketissa eurolla ja ostin sitä ja join sellaisen lauantain lenkkisaunassa. Sittemmin olen huomannut, että se on hyvä juoma treenin jälkeen lämpimällä säällä tai saunan jälkeen. Niinpä olen ostellut niitä nyt erimerkkisiä. Eilen esim. join lenkkisaunassa Krombacherin Radlerin ja tänään pitkiksen jälkeen oltuani vähän uimassa, tuli juotua Beck’sin vastaava. Noita molempia olen ostanut useamminkin kuten kuvastakin näkyy.

Tuli sellainen asia mieleen, että kun alunperin tuo juoma on tarkoitettu pyöräilijäille niin pitkiä fillarilenkkejä tehdessä olisi mainiota saada tuopillinen Radleria täällä Suomessakin. Pitkiksellä huomasin tänään pari pyöräilijää kaljalla Tapiola Gardenin terdellä. Jos oikeasti ajaa tosissaan, niin ei välttämättä kesken lenkkiä olut tee niin hyvää, vaan radler olisi parempi vaihtoehto. Tosin jos ei ole yksin liikenteessä, niin voihan sitä tehdä itsekin. Tilaa yhden oluen ja yhden spriten ja pyytää ne sekaisin tai kaataa vaikka itse. Puolet ja puolet.  Kahdellehan se onnistuu. Yksin ei oikein, sillä niin isoa määrää ei jaksa juoda.

Saa nähdä nyt miten ensi viikko menee ja miltä tuntuu. Tulee Juhannuskin ja muutenkin keleiltä kalsea viikko. Just kun innostuin lämmöstä.

Mainokset