Bianchi for Scuderia Ferrari

Bianchi-Ferrari

Viime lauantaina julkistettiin Bianchin ja Ferrarin yhteistyö, jonka tarkoituksena on luoda korkealaatuisia pyöriä, jotka Bianchi valmistaa ja myy Scuderia Ferrarin merkillä.

Bianchi will develop, produce and distribute worldwide a “Scuderia Ferrari” branded range of high-end bicycles which will offer various product categories: Road, MTB, E-Bike, City-Fitness, and Kids. The R&D and Design departments from Bianchi and Ferrari will work closely to develop exclusive models inspired by the technical excellence of the racing team.

Virallisesti projekti esitellään Eurobike-näyttelyssä Saksassa elosyyskuun vaihteessa. Ehkäpä silloin nähdään jo jotain maistiaisia.

Höntsäbianchisti

Jokaisella Ferrarilla ei ajeta kovaa radalla, vaikka ne siihen soveltuisivatkin. Samalla tavalla jokaisella Bianchin pyörällä ei kilpailla. Mikä paikka sopii meille kenties juoksun ferrareille, jotka haluamme käydä silloin tällöin vähän maantiepyöräilemässä kenties ei-niin tosissaan tai harrastaa lajia ylimenokauden tai telakalla olon aikana. No meille sopii tietysti luomani rento keskusteluryhmä Facebookissa nimeltään Höntsäbianchisti. Mukaan pääsee, jos omistaa Bianchin fillarin ja niitä myydään kaupassa, jos ei ole vielä hankkinut. Muita varsinaisia pääsyvaatimuksia ei ole, mutta ryhmällä on säännöt, jotka lukevat siellä sivustolla.

Tavoitteena olisi saada hyvä porukka kasaan, jolloin voisi keskustella tästä mielenkiintoisesta lajista, joka on ainakin itselleni täysin epäolennainen sivuharrastus tässä vaiheessa, kun fokus on juoksussa. Toisaalta lajissa on paljon oppimista, joten siitä olisi kiva vaihtaa ajatuksia. Joskus tulevina vuosina, kun aikaa on enemmän, olisi mukava lähteä esim. Vätternrundanille.

Mainokset