Miksen juossut Street Runia?

Helsingin City Marathonin yhteydessä järjestettiin lyhyempi, 17km mittainen Helsinki Street Run. Hyvä pituus kympin ja puolikkaan välissä. Miksen ollut mukana raastamassa?

  • Ajankohta

Pari viikkoa aikaisemmin harkitsin tapahtumaa ja mietin, oisinko ostanut osallistumisoikeuden, sillä en ole kilpaillut tänä vuonna kuin kahdesti ja vauhtikestävyydessä sekä raastokyvyssä on kehitettävää. Toisaalta vähän tuntui, ettei tämä ajankohta sovi millekään kilpailulle, vaan pitää harjoitella.

  • Viime vuoden huono taso

Katsoin viime vuoden tuloksia ja huomasin kaksi asiaa. Tulostaso oli surkea, joten juoksisin itsekin kolmen joukkoon, mutta toisaalta siellä joutuisi juoksemaan valtaosan matkasta yksin eli ei saisi porukasta raastotukea.

  • Ei palkintoja

Sivujen mukaan voittaja palkitaan ehkä, jos viitsivät – muita ei lainkaan. Mitä hyötyä juosta kolmen joukkoon, jos ei saa mitään.

  • Paita-asia

Paita-asiassa oli kaksi asiaa. Ensinnäkin suoritus hylätään, jos ei käytä heidän tapahtumapaitaansa. Se ei minulle kyllä sovi. Tuo ei ole mikään yöjuoksu, vaan lämpimämpään aikaan iltapäivällä. Silloin juoksen hihattomalla, hyvin selästä hengittävällä paidalla. Piste! Lisäksi en tykännyt tapahtumapaidan väristä ja painatuksesta kovinkaan paljon, joten ihan paidanhakomatkaksikaan sitä ei viitsisi tehdä.

TULOKSET

Kun katsoin illalla tulokset, niin olisin kyllä taas juossut kolmen joukkoon. Mutta en noilla ehdoilla.

Mainokset