Beer mile

Luin Runnersworldista hurjasta lajista nimeltään Beer mile. Siinä juodaan pullollinen 5% olutta, juostaan 400m, jonka jälkeen toinen olut, jälleen kierros, sen jälkeen kolmas olut ja kolmas juoksukierros kunnes vielä viimeinen olut ja yksi juoksukierros. Oksentaa ei saa, sillä siitä seuraa yksi sakkokierros. Samaten juomat pitää juoda loppuun saakka ja ne pullot tarkastetaan jälkeenpäin. Yhteensä siis mailin verran juoksumatkaa.

Uskomatonta, mutta totta, näillä beer mile -kilpailijoilla on sponsoreita eli he ovat ammattimaisia olutmailereita. Tuolla Lewis Kentillä sponsorina on Brooks ja hänellä on kustomisoidut kengätkin.

Tuosta videosta voitte katsoa Kentin juokseman entisen maailmanennätysjuoksun 4.47. Se on tosiaan alkoholillista tuo olut. 5 prosentin vahvuista lageria amerikkalaisissa standardi 355ml pulloissa.

Täällä Euroopassa voisi toimia 33cl longneckit, ovat vain marginaalisesti pienempiä. Se on tietysti vähän harjoittelukysymys mikä ero on milläkin merkillä siinä, kuinka hyvin se menee alas suhteessa siihen miltä juoksu juoman jälkeen tuntuu. Ei saa röyhtäisyyttä pahasti jne. Olisi silti mielenkiintoista testata. En kyllä harrastaisi vatsalaukun venyttämistä syömällä ja juomalla valtavasti, vaan lähtisin kylmiltäni. Eli jos joku jotain tuollaista täällä järjestää, niin saatan olla kiinnostunut. En kyllä lähde mitään kovia aikoja lupaamaan. Ehkä joku 7 minsaa voisi mennä.

Mainokset