Kele, syksy on täällä

Pakko se on tunnustaa, syksy on täällä. Torstaina oli jo hiton kylmä ajaa maantiepyörällä kevyt lenkki. Illalla yritin käydä Taiteiden yössä kuten etevimmät ovat Youtube-kanavaltani hoksanneet. Oli niin perskeleen kylmä, että se keikka jäi lyhyeksi, en nähnyt taidetta, mutta otin yhden oluen terassilla ja tein sitten tämän footagen myös, mikä tässä ylhäällä näkee. Fillarointia kohti kotia.

Eilen satoi ihan helkkaristi. Ennen sadetta kävin iltapäivällä vähän lenkkareita katsomassa, muttei ollut taas mitään ihmeellistä, joten hukkareissu. Sen jälkeen satoi kuin faan. Mietin jäänkö keskustaan gägäilee vai kastunko. Päätin kastua ja ajoin prätkällä rankkasateessa himaan. Sen jälkeen joku tunti odottelua ja kun sade lakkasi, niin lähdin lenkille joskus iltaseiskalta. Viime aikoina olen juossut lyhyissä, nyt oli pitkät trikoot, pitkähihainen paita lyhyen paidan päällä ja juoksu lippis. Siis arrivederci kesä siis!

Eilen piti juosta 16km sis. 8km tempoa 15-21 km kisavauhtia. En pystynyt sitä juoksemaan. Olen paikallistanut ongelman, mikä nyt toista viikkoa estää kivun vuoski kaiken nopeamman juoksun ja se jumi on nähdäkseni tullut lonkankoukistajan kireyden vuoksi. 3kk en ole venytellyt tai tehnyt keskivartaloa jne. Se kostautui nyt. Kaikki meni niin hyvin, eikä tapahtunut mitään yksittäistä revähdystä tms. Joku varmaan meni vain jumiin ajan kanssa ja sitten tuli se kipu. Sen takia teinkin videon youtubeen rutiinien tärkeydestä. Mulla on salilla rutiinit, muttei ulkolenkkikaudella. En jaksa himassa venytellä tms., mutta jotenkin pitäisi olla rutiinit myös kesällä. Se on fakta!

Saakeli, että harmittaa se kelien viileneminen. Huomisen jälkeen teen päätöksen siitä jatkanko Pfitzingerin ja Douglasin ohjelman kanssa (onko kivun poistuminen näköpiirissä) vai alanko iskeä paljon pk:ta koneeseen ja hakemaan peruskuntoa. Valitettavasti syksy on siis jo täällä. 😦

Mainokset