Kuinka 264km juostaan Espoossa?

Aiemmin tänään nostin esille mahdollisuuden, että Espoon E24 kisassa juostaisiin 11km/h keskivauhdilla eli vähintään 264km. Nyt kerron kuinka se on mahdollista.

11shirt

Maksetaan rahaa! Järjestäjä maksaa 11000 euroa, jos joku juoksee vähintään 11km/h keskarilla eli 264km.

Mistä rahat? Muistatteko kuinka nopeasti Adrian Solanolle järjestyi jotain kymppitonni, vaikka jätkä ei ollut ikinä hiihtänyt edes. Jopa Vantaan kaupunki halusi olla tonneilla mukana siinä, että hiihtotaidoton jätkä pääsee Lahteen! Uskomaton, siis Vantaan f****** kaupunki.

hertta.jpg

Se on hyvin helppo kerätä muutamalta firmalta pari tonnia tai vaihtoehtoisesti voi yrittää kerätä joltakin enemmän. Lisäksi voi tehdä vaikka tv-ohjelman kisasta. Mietin jopa sellaista, että mitä jos kilpailuun osallistuisivat joku julkkiskin, jolloin tv-yhtiö kiinnostuisi. Siitä voisi tehdä viihdedokumentin, eikä sellaista supertylsää pätkää, mitä noi yleensä ovat ja se yksi pirun ihmeellinen shop pitäisi tyhjentää sieltä sen viikonlopun ajaksi ja rakentaa sinne sekä kahvilaan katsomo, josta näkee kisaa. Siellä voisi olla vaihtuvat katsojat, jotka pitävät meteliä ja kannustavat. Esim. tunnin kerrallaan samat.

Oli miten oli, rahalla saa parempia tuloksia kuin ilman rahaa. Jos mustikkasoppa ja läskisoosi olisi riittänyt, siellä olisi tehty 10 vuoden aikana parempia tuloksia.

Mainokset