Hoka One One 2018 mallisto

Hoka One One -mallisto uudistuu rajusti alkuvuodesta. Clayton lopetetaan, Vanquish lopetetaan, Clifton 3 tekee tavallaan paluun… Paljon uutta, joten tässähän melkein hengästyy.

FLY-sarja

Hoka on julkistanut uuden ProFLY-välipohjaa käyttävän malliston, joka käsittää kolme kenkäparia.

Hoka Cavu on jonkinlainen entrylevel-kevytkenkä, joka on Jenkeissä $110 hinnallaan selvästi halvempi kuin mitä Tracer ja Clayton ovat olleet. Ehkäpä se on jonkinlainen simppeli kisa-/vauhtikenkä hieman vähemmän juosseille tai nuoremmille juoksijoille tai budjettikenkää hakeville. Jotkut vertaavat tuota jopa Kinvaran tyylisiin kenkiin.

Hoka Mach korvaa Hoka Clayton 2:n. Siinä on aika pitkälti samanlainen lesti nyt kuin Clifton nelosessa, mutta luonnollisesti muuten nopeampi kenkä. Painoa on sellaiset 220 grammaa ja hintaa Jenkeissä $140 eli se on halventunut kympillä nykyisestä Clayton 2:sta. Jos sama pätee täällä niin silloin Inter Sportissa Mach maksaisi 150 euroa.

Hoka Elevon on tästä sarjasta se vaimennetuin kenkä ja tulee korvaamaan Vanquishin olemalla kuitenkin jäykempi kuin vakaampi kuin mitä tuo on ollut. Hinta Amerikassa 160 dollaria, joten se on melko arvokas kenkä, joka painaa jotain 300 grammaa.

CLIFTON 3:n paluu

Kaikki eivät ole olleet tyytyväisiä siihen, että Clifton 4 on responsiivisempi kenkä kuin mitä Cliftonit on totuttu näkemään. Niinpä Hoka tuo tavallaan Clifton 3:n takaisin.

Hoka Napali on siis pohjaltaan ja alaosaltaan kuin Clifton 3, mutta siinä on selkeästi päivitetty päällinen. Painoa sellaiset 244 grammaa.

Myös pronaatioversio päivitetään eli Hoka Arahi 2 on päivitetty versio jo nyt myynnissä olevasta kengästä.

Kaikki nämä uutuudet ovat tulossa myyntiin tammi-maaliskuussa Amerikassa. Vaikea nyt sanoa, milloin tulevat Suomeen. Jos jotain voisi arvata, niin veikkaisin SportExpon aikoihin maaliskuussa näemme ensimmäisiä tossuja esillä. Kannattaa seurata eri lähteistä, missä aikataulussa mitäkin tapahtuu. Tulee Hokan osalta mielenkiintoinen talvi/kevät.

Itseäni tuo Mach kiinnostaisi testata, aivan samalla toki kiinnostaa myöskin jo nyt myynnissä oleva Clifton 4.

2 thoughts on “Hoka One One 2018 mallisto

Kommentointi on suljettu.