Rantamaraton: Puolikkaan video

VideoKuten moni varmasti on havainnut, kävin eilen katsomassa Rantamaratonia. Itseasiassa lähinnä aistimassa tunnelmaa. Näin ehkäpä kolmen maratoonarin menevän sateessa reilun 22km kohdalla. Muuten en täysmaratonia nähnyt, sillä startistakin myöhästyin vajaat 10 minuuttia.

Sen sijaan saavuttuani Otahalliin, pääsin näkemään puolikkaalle valmistautumista ja myöhemmin ulkona seurasin lämmittelyä ja lähtöä. Yhtään tuttua henkilöä en siellä nähnyt.

2_404168-400x784

Päätin tehdä myöskin ensimmäistä kertaa ns. juoksuvideon lähdöstä. Perjantaina minulta jo kysyttiin teenkö enkelmanit ja niin kai sitten pääsi käymään. Mitään actionkameraa minulla ei ole, vaan käytin suurikokoista 4K videokuvaa ottavaa Sony Z5 Premium älypuhelintani, jonka kiinnitin Huawein AF15 bluetooth tripod/selfiekeppiin, joka on ohessa ns. katalogikuvassa. Kuvasin sen siis ihan keppiä kädessä pitäen. Tarkoitus oli juosta kauemmaskin juoksijoiden mukana, mutta baana oli niin ruuhkainen, etten päässyt heistä ohitse pusikoidenkaan kautta. Näin ollen video päättyy ekaan mutkaan.

Säästääkseni aikaani, editoin videon FilmoraGo appissa. Tiedän, että jotkut kuten Casey Neistat saattavat käyttää yhden muutaman minuutin videon editointiin jopa seitsemän tuntia, mutta itselläni ei niin järeitä tietokoneita edes ole ja jos video saavuttaa 50 katsojaa, niin koko päivän homma tuntuu vähän dorkalta. Anyway, video on nyt katsottavissa ja myöhemmin varmaan jatkoa seuraa… Video päättäköön postaukseni, olkaapa hyvät.

Mainokset