Nike triple black juoksukengät

pegasus34Kuten moni muistaa, niin olen kritisoinut mustavalkoisia Hoka Cliftoneita. Ne näyttävät oikeasti ankeilta. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteivätkö juoksukengät voisi olla mustia. Esim. Cliftoneissa se väri, missä on mukana vähän sinistä ja keltaista mustan lisäksi, näyttää hyvältä.

pegasus342

Täysin mustat kengätkin voi hankkia eli triple black -värityksen. Itselläni on ollut yhdet sellaiset jotain viisi vuotta sitten, nimittäin Brooks Adrenaline GTS 12. Tuollaiset triple black -kengät ovat tyylikkäät, jos haluaa yhdistää casual ja juoksukengät vaikkapa jollain reissullaan. Samaten eivät likaannu niin pahasti kurakeleillä, vaan kuran saa pestyä pois ilman, että kengän väri muuttuu. Sisätiloissa esim. kuntosalillakin ne ovat aika kätevät. Kun on täysin mustat kengät, shortsit ja sukat, niin ne on helppo yhdistää aika monen väriseen paitaan.

tripleblackzoomfly

Kirjoitan tämän nyt sen takia, koska Jack Rabbitin sivuilta selvisi, että Nike Zoom Flysta tulee triple black -väritys ensi viikolla. Se tulee hyvin todennäköisesti  Euroopassakin myyntiin Nike.comin kautta. Jos ei halua odottaa tai ei pidä Zoom Flysta -mallina, niin voi hankkia Pegasus 34:t triple blackina (kts. muut tämän postauksen kuvat). Itse olen juossut nyt 70 kilsaa Pegasus 34:illa (Breaking2-väritys) ja tuo kenkämalli on kyllä hyvä peruslenkkari, jolla voi juosta myös vauhdikkaampaa lenkkiä. Zoom Flysta sen sijaan minulla ei ole mitään henkilökohtaista kokemusta.

Voitte siis väijyä uutuuksia sivustolta Nike.com

Mainokset