Svedukengät

mizuno

Sanotaan, että ruotsalaiset ovat kaikessa meitä parempia ja heillä on meitä parempi itseluottamus. Luulen, että väite on paikkansa pitävä. Ainakin minun maastojuoksukenkien suhteen. Huomasin sunnuntaina, että niissä on seinäpito lumella. Heillä ei ole pienintäkään epäilystä siitä, etteivätkö suoriutuisi talvilenkkeilyn haasteista.

Katsokaapa näiden Mizuno Wave Harrierien pohjia. Ei niitä kukaan pysty voittamaan.

mizuno33Juoksufoorumilla on kyllä jonkun haastajan, Sarva iRockin -mainos, jossa lukee paras nastaton pito. Siis sanoo kuka? Kun sitä mainosta klikkaa, niin saapuu sivuille, jossa kerrotaan paras hinta. Jo toinen superlatiivi putkeen. Se paras hinta on 129€. Minusta se on ehkä huonoin paras hinta, mitä olen kuullut. Olisinkohan maksanut Mizunoistani puolet tuosta tai no ehkä hieman enemmän, mutta silti paljon vähemmän. Minulle tehtiin parempi, paras hinta tarjous aikanaan Startfitnessiltä. Näkeekö joku teistä iRockissa muka parempaa nastatonta pitoa kuin Mizunoissani?

sarvaEn uskonut minäkään näkeväni, enkä nähnyt, vaikka siellä sivuilla ei ollutkaan pohjasta edes kuvaa. Se piti matlockailla. Tapahtuman opetus on se, ettei kannata uskoa superlatiiveja, sillä ne eivät välttämättä perustu mihinkään. Paras voi olla ehkäpä vähemmän paras kuin se, mitä sinulla on jo.

Ai niin, joku väittää, etteivät Mizunoni ole ruotsalaiset. Minä kiistän tuon väitteen. He ovat aivan yhtä ruotsalaisia kuin ruotsalaiset naiskestävyysjuoksijat. Katso vaikka väriä. Sinikeltaiset, tre kronor jne. Maahanmuuttajia. Sitä paitsi sen kenkäparin lempinimi Stravassa on Sverige. Heja Sverige!