Maaliskuun yhteenveto

_20180331_220132Maaliskuussa oli 31 päivää ja tuli myös liikuttua 31 päivänä. Oli kyllä hieman vastoinkäymisiä. Kuun puolivälissä oli jonkinlainen väsymystila, eikä juoksu kulkenut, joten juoksin sitten kevyemmän viikon 71,4km, jolloin oli kaksi peräkkäistä juoksutonta päivää eli toisena päivänä vesijuoksua 45 minsaa ja toisena päivänä sisäsoutua 5000m. Toki niinäkin päivinä fillarointia ulkona jne. Nyt sitten tämän viikon olen kärsinyt yskästä, enkä ole tehnyt kovia harjoituksia, vaan itseasiassa juossut todella hiljaa. Kuitenkin olen tosi tyytyväinen siihen, että tässä kuussa kertyi juoksulenkkejä 29 kpl, yhteensä n. 428 kilometriä (vuoden alusta 1222 km), mikä tekee keskiarvoksi n. 14,75km. Se alkaa olla aika vakiintunut lukema itselläni tuo vajaat 15km. On lyhyitä palauttavia, mutta sitten toisaalta pitkiksiä, joten keskiarvo on tuossa.

Ryhmäliikuntaa tuli kuusi kertaa tämän kuun aikana. Ensinnäkin joka tiistai keskivartalotunti, joten niitä 4 kpl. Sen lisäksi nyt viimeisen reilun viikon aikana rävähti paljon muutakin. Viikko sitten perjantaina takareisiklinikka, tämän viikon maanantaina kehonhuolto ja keskiviikkona Body Attack. Leukoja en vetänyt kuin 88 maaliskuussa. Jotenkin kyllästynyt koko hommaan.

Onneksi ne kovimmat pakkaset ja muutenkin huonoimmat ilmat hellittivät tai niitä oli enää öisin. Niinpä kun alkukuusta jouduin tekemään pitkiksiä juoksumatolla, niin nyt viimeisen parin viikon aikana ulkolenkkien määrä on lisääntynyt sinne 2-3:een per viikko.

Tuntuu, että olen tehnyt nyt aika kevyillä tehoilla. Pitää odotella sitä, että yskä hellittää ja toivoa tietysti sitäkin, ettei polvi tullut kovin kipeäksi tänään. Huhtikuussa olisi muuten kyllä tarkoitus aloittaa jo varsinainen harjoittelu. Nyt on vasta lämmitelty ilman vakavaa tekemistä.

Mainokset