Hard to see the big picture?

Ottaa päähän. Pitäisikö lyödä vasaralla päähän? No kävin kokeilemassa kyllä kypäriä päähän Inter Sportissa. On kyllä mainio kypärä tämä ulkonäöltään. Ei tosin ole mitään siihen sopivaa fillariakaan, joten koko ajatus oli lähinnä teoreettinen.

Eilisiltana olin toisen kerran Urheilutalolla vesijuoksemassa. 50 minuuttia hyvin kevyttä vesijuoksua, välillä altaassa oli aika tungosta. Ei se kuitenkaan kauheasti haitannut. Pääasia, että saisin jotain liikuntaa. Saunoin ennen ja jälkeen altaalle menoa. Sippasin jotenkin saunassa. Tämä yskiminen on tuonut nyt jo lähes kaksi viikkoa kestettyään mukanaan sellaisen ilmiön, että kunto ei kestä kunnolla saunomista. Alkaa väsyttää. Saunan jälkeen huomasin, että Pelle Miljoona oli siellä uimahallissa. Hän hiippaili pesuhuoneessa pitkässä rastatukassaan.

Kun tulin ulos, satoi kaatamalla. No ei se mitään, piti lähteä fillaroimaan himaan. Ei se sadekaan oikeastaan harmittanut niin kuin edellisenä iltana. Nyt olin jo paremmin asennoitunut asiaan. Mietin lähinnä muita asioita ja ajoin vain eteenpäin. Himassa söin ja katsoin A-Studion. Tom Packalén vaikutti olevan aika kujalla Venäjä-asioista. Minua huvitti. Sitten olinkin jo niin väsynyt, että piti lähteä lepäämään. En mennyt vielä nukkumaan, mutta toisaalta en oikein jaksanut tehdä muuta kuin maata sängyssä.

Jotenkin sääli se, että panostin oikeasti tosi paljon siihen, etten tulisi kipeäksi. En kulkenut ollenkaan julkisilla liikennevälineillä jne. Sitten pari viikkoa sitten nimipäivieni yhteydessä yskä ilmeisesti tarttui minuun, enkä pääse siitä millään eroon. Limaa irtoaa niin hemmetisti ja olo on huono. Ei ole kuitenkaan kuumetta, eikä sellaista kipeää oloa. Keuhkot vain ovat jotenkin kaatopaikalla ja huimaa jossain määrin.

Kun on tottunut juoksemaan joka päivä ja keskittymään siihen seuraavaan harjoitukseen, niin nyt on ollut tylsää. Toisaalta silloin kun olen keskittynyt treenaamiseen, niin minulla on ollut ehkä tämän otsikon mukaisesti vaikeuksia nähdä se iso kuva. Niinpä ehkä tarvitsinkin tällaisen tuumaustauon, jotta tiedän, mitä tehdä seuraavaksi ja mitä haluan tehdä. Toisaalta se on nyt tehty ja haluaisin palata treenin pariin. Tänä iltana ajattelin kokeilla lenkkiä. Toki ihan hidasta pk:ta. En tiedä onnistuuko se vai eikö, mutta jotenkin en jaksaisi enempää venata. Yksi asia mikä harmittaa on se, että kohta olisi tulossa kisoja ja nyt on tällaista takapakkia tullut, mikä vaikuttaa suorituskykyyn. Olisi kiva päästä joskus kisoihin ilman mitään telakkaa tai sairastelua.

Lätkässäkin tuli eilen tappio, vaikka oltiin jo 3-1 johdossa. Ei siis ollut ihan sellainen päivä, jolloin kaikki menisi nappiin. Tosin ei se nyt niin suuresti harmita. Mennään eteenpäin ja ennen kaikkea nyt täytyy toivoa, että tulen terveeksi pian.

Mainokset